Fotograf
Julia Sjöberg

Konsten att hjälpa varandra när sorgen inträffar i livet

Henrik Greko förlorade sin dotter på värsta tänkbara sätt genom ett självmord och har sedan dess levt med en livslång sorg. Hans syfte är att sprida kunskap i ämnen som krishantering, sorgbearbetning och efterlevandestöd.

Henrik Greko berättar på ett målande sätt med en blandning av humor och allvar sin historia och delar sina reflektioner över hur vi bäst kan hjälpa varandra när det värsta inträffar i livet. Ingen går oberörd från den här föreläsningen.

Vill du boka en föreläsning med Henrik Greko, kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

Henrik Greko föreläser och sprider kunskap i ämnen som krishantering, sorgbearbetning & efterlevandestöd. För föreläsningar, ring 08-684 049 24.

Henrik Greko delar med sig av sina reflektioner över hur vi bäst kan hjälpa varandra när det värsta inträffar i livet.

Henrik Grekos resa från botten av sorgens avgrund, via ett självmordsförsök tillbaka till ett nytt liv är inspirerande. Med stärkt självinsikt utvecklar vi förmågan att se det som har betydelse och mening i våra liv. Vi är dåliga på sorg som inte är något nytt. Det har funnits i alla tider, men vi fostras att inte bemöta den delen av livet, då det såklart gör ont. Vår rädsla har gjort oss dåliga på att hantera situationer av sorg. Med kunskap och medvetenhet kan vi göra stor skillnad för oss själva och för våra medmänniskor.

Suicidprevention är ett annat viktigt ämne som Henrik jobbar med. 2016 blev han porträtterad av GöteborgsPosten i samband med WHO:s (World Health Organization) internationella dag för att uppmärksamma suicidproblemet i vårt samhälle, ”SuicidePrevention Day”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards