Fotograf
Julia Sjöberg

Konsten att hjälpa varandra när sorgen inträffar i livet

Henrik Greko förlorade sin dotter på värsta tänkbara sätt genom ett självmord och har sedan dess levt med en livslång sorg. Hans syfte är att sprida kunskap i ämnen som krishantering, sorgbearbetning och efterlevandestöd.

Henrik Greko berättar på ett målande sätt med en blandning av humor och allvar sin historia och delar sina reflektioner över hur vi bäst kan hjälpa varandra när det värsta inträffar i livet. Ingen går oberörd från den här föreläsningen.

Vill du boka en föreläsning med Henrik Greko, kontakta oss på Skillspartner.

Presentation

Henrik Greko föreläser och sprider kunskap i ämnen som krishantering, sorgbearbetning & efterlevandestöd. För föreläsningar, ring 08-684 049 24.

Henrik Greko delar med sig av sina reflektioner över hur vi bäst kan hjälpa varandra när det värsta inträffar i livet.

Henrik Grekos resa från botten av sorgens avgrund, via ett självmordsförsök tillbaka till ett nytt liv är inspirerande. Med stärkt självinsikt utvecklar vi förmågan att se det som har betydelse och mening i våra liv. Vi är dåliga på sorg som inte är något nytt. Det har funnits i alla tider, men vi fostras att inte bemöta den delen av livet, då det såklart gör ont. Vår rädsla har gjort oss dåliga på att hantera situationer av sorg. Med kunskap och medvetenhet kan vi göra stor skillnad för oss själva och för våra medmänniskor.

Suicidprevention är ett annat viktigt ämne som Henrik jobbar med. 2016 blev han porträtterad av GöteborgsPosten i samband med WHO:s (World Health Organization) internationella dag för att uppmärksamma suicidproblemet i vårt samhälle, ”SuicidePrevention Day”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun