Intresseanmälan

Jackie Kothbauer

Fotograf
Anna Sigvardsson

Hur blir du nätsmart?

Jacqueline Kothbauer föreläser om sociala varumärken, den vanliga människan som influencer, butiken som dejtingapp, kunden som entreprenör, reklam som folkrörelse, branding som teambuilding, och event som e-handel.

Det är sista gången världens förändras så … långsamt. Jaqueline Kothbauer ger dig framtidskunskap och arbetsverktyg för att skapa morgondagens kundupplevelse och bygga en nätsmart organisation. Hon utbildar framtidens ledare och är startup advisor för tre bolag inom AI, klimatpåverkan och e-handel.

Vill du  bli nätsmart med Jackie Kothbauer? Ring oss på Skillspartner för bokning och mer information.

Presentation

Jackie Kothbauer är listad som en av världens 150 främsta futurister på Ross Dawson, nordisk Linked Influencer och utsedd till av Sveriges främsta experter inom digital strategi av Dagens Analys.

Jaqueline är författare till tre böcker om människan som marknadsföringskanal, företag som nätbaserade ekosystem och en handbok för nätsmarta ledare. Hon har en bakgrund som riskkapitalist på börsnoterade investmentbolaget AB Traction, affärsjournalist på Dagens Industri och strategisk rådgivare till företag som Nike, Salesforce, Orkla, PWC, McDonalds, SEB, Asssa Abloy, Lantmännen, NCC, L´Oréal, Bonniers, Telia, TCO, Visit Sweden, Countryside Hotels, Microsoft, Wrapp, Holistic, Volvo Group, Adecco, LRF Media, SATS Elixia, Business Sweden, EMC och Hamilton Advokatbyrå.

Jaqueline Kothbauer medverkar regelbundet i TV4 Nyhetsmorgon, Svenska Dagbladet Näringsliv, Aftonbladet, Expressen, Resumé, Veckans Affärer, Tidningen Chef, Ekot med flera. Hon når 25 000 människor via sina sociala kanaler varje vecka, har gjort mer än 50 000 blogginlägg, varit krönikör i finanstidningen Realtid.se och Resumé och gästar regelbundet podcasts om framtidsfrågor och ledarskap inom marknadsföring, försäljning och självledarskap.

Jackie är digital ekonom och samhälls- och vetenskapsjournalist. Hon har varit politiskt aktiv med fokus på näringsliv och utbildningsfrågor, och har studier i filosofi och finansiell ekonomi. Med sina breda kunskaper passar hon som föreläsare och moderator hos de flesta målgrupper inom näringsliv och samhälle.

Vill du ha en föreläsare som gör framtiden enkel och lustfylld? Jaqueline är energiknippet som brinner för att göra varenda människa nätsmart. I livet. På jobbet. Här och nu. Hon föreläser både på engelska och svenska.

Exempel på teman och rubriker

Dreamers and DOERS
En personlig inspirationsföreläsning om konsten att förverkliga drömmar, hitta sina superstyrkor, odla sitt powernätverk och bli vän med motgång och framgång.

The Future NOW
En handledning till morgondagens kundupplevelse, marknadsföring som folkrörelse, sociala varumärken, försäljning som service och detaljhandel som dejting.

The Startup of YOU
Entreprenörskap som företagskultur, teambranding, social selling, nätsmarta ledare och självledarskap.

Linkedin PROFESSIONALS
Driv försäljning, bygg laganda, odla företagskultur, öka samarbetet internt och bli en attraktiv arbetsgivare med hjälp av Linkedin.

Social BUSINESS
Story your Success, Influencer Marketing, Personal Branding, Lifestyle Entrepreneur och Social Selling.

Referenser

Fantastiskt! Jackie var mer än vad vi kunde hoppas på. Bra dragare för eventet, fantastisk leverans och ett stort engagemang under hela dagen.
Produkt- och marknadschef, Konica Minolta

Jaqueline Kothbauer har energi och vågar ställa de tuffa frågorna. Hon är intressant att lyssna på och hennes perspektiv förenar olika kulturer och generationer – en föreläsare för framtidens organisation.
Chef, Carlsberg

Jackie ran an inspiring four hur session for a group of managers at SSE Executive Education. This session was loaded with practical tools and recommendations that can be used today, mixed with an interesting outlook into the future. What I like particularly is her overall and very up to date knowledge of the topic, her inspiring energy and that she freely moved from conceptual mode to practical mode. I can warmly recommend her.
Program Director, Stockholm School of Economics Executive Education

Wow, vilken energiboost och värdefulla tips vi fick av Jackie Kothbauers föreläsning i Sundsvall på Business Innovation Day. Vi är supernöjda.
Customer Relations Manager, RISE Research Institute of Sweden

Jag har haft nöjet att lyssna till Jaqueline Kothbauer inför stora och små grupper. Hennes djupa kunskaper i kombination med stor personlighet inspirerar till nya perspektiv.
Chef, Affärsflex

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards