Intresseanmälan

Joakim Jardenberg Föreläsare, inspiratör, utvecklingsledare, senior rådgivare i allting media och internet

Fotograf
Tobias Björkegren

Förändringsförespråkare om internet, digital utveckling, digitala strategier och framtid

Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se, fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”.

Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Presentation

Joakim Jardenberg tar uppdrag som föreläsare, inspiratör, utvecklingsledare, senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar honom sociala medier-terapeut. Andra kallar honom VD-viskare (fn tre VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350 000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). Han var #4 när Huffington Post listade ”The Most Influential Tech CEOs On Twitter”.

Idag arbetar Joakim Jardenberg framför allt som rådgivare i frågor som berör digital utveckling med bland annat VD:ar och ledningsgrupper för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus.

Joakim åker jorden runt och håller keynotes om digitaliseringen och dess konsekvenser. Senaste tiden har han varit i exempelvis São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som en av tio digitala profiler som statsministern bör lyssna på.

Några av Joakim Jardenbergs utmärkelser och erkännanden:

 • #14 när Brittiska the Telegraph valde ”The 100 most influential technology investors in Europe”
 • #4 när Huffington Post skrev om ”The Most Influential Tech CEOs On Twitter”
 • Cision valde Jardenberg Unedited till den mest inflytelserika sajten om sociala medier och internetmarknadsföring i Sverige 2011, 2012 och 2013.
 • Valdes ut som expert av sveriges tidgare statsminister, Fredrik Reinfeldt, bland annat när han reste till Northern Future Forum 2013.
 • 2013 tog han emot Sparbanksstiftelsens stora sociala medier-pris på 100.000 kronor.
 • Vann guldlänken 2014 – som den första individuella mottagaren.
 • Helsingborgs stad blev Sveriges IT-kommun 2015, under Joakim Jardenbergs tid som Internetchef.
  … finns nu även representerad på museum, som en av Sveriges internetpionjärer.

 

Källa: Joakim Jardenberg

Exempel på teman och rubriker

 • Digitalisering
 • Digitala strategier
 • Digital utveckling och dess konsekvenser
 • Internet, sociala medier
 • Framtid och trender inom internet och digitalisering

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun