Intresseanmälan

Johan Östling Underhållare, komiker, konferencier, musiker & skådespelare

Fotograf
Helena Christerdotter

Underhållare med glimten i ögat

För skådespelaren och musikern Johan Östling har humorn alltid varit en given ingrediens.

Johan Östling har medverkat i filmer som: ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” och ”Mammas Pojkar” samt i humorserien ”Ack Värmland” på TV4. I botten är Johan Östling utbildad informatör och har under många år arbetat som formgivare. Nu är Johan aktuell som programledare för TV4 ”Hela Sverige bakar”.

Johan Östling kan bokas som konferencier, underhållare, komiker, musiker och föreläsare.

Presentation

På åttiotalet blev musiken det stora intresset för Johan Östling. Trummor, elbas, gitarr och sång. Humorn har alltid varit en given ingrediens, vilken började ta stor plats då Johan och vännen Björn A Ling började uppträda offentligt i början på nittiotalet. Så småningom bildades showbandet The Starboys som turnérat runt i Sverige och dessutom besökt USA, Holland, Danmark, Norge och Finland. Ur detta kom föreställningen ”Din jävla fegis!”, och nu senast ”Värmländsk Voodoo” som båda skapades tillsammans med Björn A Ling. Båda föreställningarna har gjort succé runt om i Sverige.

 

Exempel på teman och rubriker

Det där var ju kreativt
Kreativitet finns överallt. Annars skulle världen enbart bestå av olösta problem. Vi skulle möjligen ha en massa matematiska uträkningar, kurvor och diagram som förklarar hur vi ska förhålla oss till varandra. Kreativiteten finns hos alla och är en mycket kraftfull propplösare som alltid behövs. På jobbet, hemma och i relation till andra människor. Vi måste få improvisera, skoja och leka oss fram till den bästa lösningen.

Det där var ju kreativt är en rolig föreläsning om kreativitet. Helt fri från pekpinnar och djuplodande psykologiska analyser.

Lev för fan!
Så där gör man inte – så är det bara! En humoristisk och underfundig föreställning om våra oskrivna lagar och moder Sveas syn på ett lyckat liv. Att göra upp med sin egen historia och varför vi egentligen gör som vi gör. Om rädslan att vara fel ute och att hålla hårt i sina egna begränsningar. Knip ihop, svälj och var nöjd!

Lev för fan! är en hårdgallring bland jantelagar, pekpinnar och “så har vi ju alltid gjort-mentaliteten”, där förändringar och nytänkande kommer långt ner på priolistan. Det är ju så bekvämt att låta bli! ”Lev för fan” är en föreställning om att ändra uppfattning, tillåta sig att göra fel och att hitta nya mentala smultronställen. En hyllning till livet i stort och konsten att krydda det i synnerhet.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision