Intresseanmälan

Johan Rheborg Manusförfattare, skådespelare, komiker & reklamfilmsregissör

Fotograf
Morgan Norman

En av svensk humors mest centrala gestalter

Johan Rheborg är en av svensk humors mest centrala gestalter. Han har stått på standup-scener sedan 2006, spelat i otaliga filmer, pjäser och tv-serier och skapat flera älskade karaktärer, som Percy Nilegård, Kenny Starfighter och “Fredde” i “Solsidan”. Han är en av landets populäraste komiker.

Som manusförfattare har Johan skapat populära humor-serier som “Allt faller” och ”Jättebästisar” och han är dessutom en populär föreläsare.

Johan Rheborg kan bokas som ståupp-komiker, konferencier och föreläsare.

Presentation

Johan Rheborg har i över 20 år varit en av landets mest omtyckta komiker och skådespelare. Han har skapat klassiska karaktärer så som Percy Nilegård, “Morran”, Kenny Starfighter och “Fredde” i TV4:s succéserie “Solsidan” och även ”En man som heter Ove”. Han har dessutom nominerats till en Guldbagge för bästa manliga huvudroll i Killinggängets film ”Fyra nyanser av brunt”.

Johan är manusförfattare, skådespelare, komiker, reklamfilmsregissör och föreläsare. Han blev känd för hela svenska folket när han gjorde rollen som Percy Nilegård. Tillsammans med Killinggänget har han gjort succéer som ”Glenn Killing i manegen”, ”Nilecity” och ”Fyra små filmer”.

Exempel på teman och rubriker

Varför gör man det man gör?
I sina föreläsningar talar Johan om Kreativitet och Konsten att våga. I föredraget ”Varför gör man det man gör?” berättar Johan Rheborg mer personligt om sina drivkrafter som komiker och kreativ person.

Johans filosofi är att humor och ilska hör ihop. Humor måste vara personlig och bra humor kommer ur jobbiga personliga upplevelser. Föredraget håller en allvarlig ton som i slutet garanterat vänds till skratt när Johan Rheborg bjuder på egna dråpligheter med en avslutande stand-up. Befriande på ett skönt sätt!

Referenser

Roligt på ett smart sätt. Modigt och oerhört fint
Barometern, betyg 4 av 5

Gripande och roligt med Rheborg
Nya Wermlands Tidning

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB