Intresseanmälan

Johan Tell Föreläsare & författare

Det är dags nu! Det går inte att vänta längre

Vi måste ställa om till en mer hållbar livsstil – genast!

Trots ämnets allvar genomsyras Johan Tells föreläsning av humor och det genomgående budskapet är att det oftast handlar om att välja klokt och sällan om att välja bort.

Att ställa om är inte särskilt svårt. Bara man vill.

 

Presentation

Med utgångspunkt från böckerna ”100 sätt att rädda världen” och uppföljaren ”Träd kan rädda världen” pratar Johan Tell om nödvändigheten av att byta till en mera hållbar livsstil.

Föreläsningarna kretsar kring miljö, klimatfrågor, global uppvärmning och om individens ansvar för en hållbar framtid. Vidare talar Johan Tell om konsumtionsmönster, om livsstil kontra miljöpåverkan samt om konsten att uppgradera sitt liv medan man samtidigt blir mer miljömedveten.

Johan Tell är skribent, föreläsare och fackboksförfattare med ett par dussin böcker i bagaget. Johan var tidigare under 18 år redaktör, reporter och krönikör på Resemagasinet Vagabond. Han har även bistått andra, som Ola Skinnarmo, Christer Fuglesang och Lage Larsson, med att skriva deras berättelser. Hans bok ”100 sätt att rädda världen” har sålt i över 150 000 exemplar, kommit ut i pocket och översatts till åtta språk.

Exempel på teman och rubriker

 • Hållbar framtid
 • Klimatfrågor
 • Global uppvärmning
 • Konsumtionsmönster
 • Miljöpåverkan

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg