Intresseanmälan

Johanna Davidsson Äventyrare, talare & specialistsjuksköterska

Motivation & drivkrafter - snabbaste svenska kvinnan till Sydpolen

Johanna Davidsson tar med publiken på polarexpeditioner och strapatsrika bergsäventyr. Hon har främst hyllats för sina expeditioner på Grönland och till Sydpolen. 2014 och 2016 blev hon utnämnd till Årets kvinnliga äventyrare i Sverige. Johanna har en bakgrund som sjuksköterska, äventyrare, klättrare, skidåkare och föredragshållare.

I Antarktis slog hon världsrekord som den snabbaste kvinnan att skida till Sydpolen och den första svenska kvinnan att skida solo till polpunkten. Johanna har en unik positiv inställning som gärna smittar av sig till publiken.

Presentation

I sina föreläsningar förmedlar Johanna Davidsson praktiska tips och trix hur man genom mental inställning når sina mål och drömmar. Alltid med den positiva inställningen som genomsyrar Johannas föreläsningar.

Hon tar upp mod och att våga utmana sig själv. Många har drömmar men inte alla vågar prova. Johanna förmedlar motivation, lusten och viljan att komma fram och nå sin personliga dröm eller mål inom företag och organisationer.

“Att komma dit man vill i livet handlar om att ta små steg mot sitt mål och att inte ge upp när det blir jobbigt. Lite som att skida till Sydpolen, säger Johanna. För att förverkliga ett projekt i arbetslivet eller en dröm i privatlivet tar man små steg i kombination med viljekraft, envishet och motivation och till slut är man framme!”

Johanna Davidsson är en polaräventyrare, bergsklättrare och anestesisjuksköterska. Hon har blivit utnämnd till Årets kvinnliga äventyrare två gånger. Den första gången efter att ha kryssat Grönland på längden tillsammans med sin syster och den andra gången för sin soloexpedition till Sydpolen.

2018 släppte Johanna sin hyllade bok ”Solosister, vägen till Sydpolen”. I 2024 deltog Johanna i SVT’s folkära program Mästarnas Mästare och tog sig ända till finalen med hjälp av sitt pannben och sin fysiska och psykiska styrka på sitt ödmjuka sätt.

Johanna pratar gärna om motivation, lust, passion, drivkrafter, målfokusering, uthållighet och personlig utveckling. Genom sin bakgrund som sjuksköterska fokuserar Johanna gärna på hälsa och välmående.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg