Fotograf
Fotograf Engström

Individanpassad effektivisering - för en hållbar och attraktiv arbetsplats

Hur hanterar man kriser och livssituationer när livet bjuder upp till det och samspelet mellan hem och jobb verkligen sätts på prov? Varför den mentala träningen bör schemaläggas och vad individanpassad effektivisering innebär.

Det är några av de ingångar som Katti Jacobsson tar upp i sin föreläsning och gör ämnet arbetsmiljö mer spännande. Genom storytelling, forskning och fakta som varvas med coachande kraftfulla frågor, får ni en underhållande och engagerande föreläsning.

Hon talar om miljö, ledarskap och medarbetarskap, livssituationer, meningsfullhet, mental och fysisk hälsa, och ger konkreta verktyg till att ta ansvar för sitt eget välmående. Resultatet blir därav hållbara och effektiva medarbetare och chefer som mår bra och känner meningsfullhet.

 

Presentation

Katti Jacobsson är från början musiker från Vadstena, och har sin bakgrund i verksamhetsledning och utveckling, främst i kultursektorn. Katti har specialiserat sig i  arbetsmiljö, mångfald, tillgänglighet och jämlikhet och är även Professionell diplomerad coach från Gothia akademi.

Genom egna erfarenheter såg Katti en lucka i arbetsmiljöarbetet och har därav tagit fram föreläsningen ”Individanpassad effektivisering för en hållbar och attraktiv arbetsplats”. Den lyfter det egna ansvaret för välmående, men även ett bättre samspel mellan jobb och fritid. Föreläsningen tar upp trender och förebyggande åtgärder som gör att man undviker sjukskrivningar och slipper dyra nyrekryteringar.

Föreläsningen baseras på fem punkter:

 1. Miljö – hur interiörer kan påverka företagets resultat
 2. Meningsfullhet – ditt Varför, som skapar din drivkraft
 3. Ledarskap & medarbetarskap-hur ni kan uttnyttja varandras olikheter i problemlösningar
 4. Livssituationer – hur man som medarbetare kan effektivsera sin tid och arbetsplats kontra perioder i livet och minska stressen!
 5. Psykisk och fysisk hälsa! -minska stress, oro och ångest, ökad fysisk hälsa m m

Föreläsningen vänder sig både till chefer och medarbetare, små och stora organisationer, som vill maximera sitt välmående och ta kontroll över sin fritid och arbetstid. Den här föreläsningen bjuder på engagemang, skratt och utveckling och du går därifrån med verktyg du har användning för resten av livet.  Som föreläsare är Katti närvarande, har en varm energi, är trovärdig och omtyckt.

Katti Jacobsson föreläser på svenska och engelska.

Exempel på teman och rubriker

 • Individanpassad effektivisering – hur man anpassar arbetsplats till  individ och tvärtom,  för att nå bästa resultatet, både när det gäller effektivitet och välmående.

 • En attraktiv och hållbar arbetsplats – fokus på stresshantering, mental och fysisk hälsa, medarbetare- och ledarskap.

 • Maximera ditt välmående – privat och professionellt – en föreläsning med coachning som verktyg, mental och fysisk hälsa.

Ledarskap och medarbetarskap, teambuilding, konflikthantering, Jämställdhet, tillgänglighet och mångfald, Personlig utveckling, Teamcoaching och individ coachning

Referenser

”Katarina Jacobsson föreläste för vår sektion på Saab Dynamics. Ämnet var individanpassad effektivisering, vilket är högaktuellt för ett högteknologiskt försvarsföretag i den bemärkelsen att vi bara är människor och behöver få ihop helheten och ibland andra tillstånd i våra sinnen. Föreläsningen gav många bra idéer och förslag, och uppmuntrade oss att lyfta blicken lite vilket är en välkommen påminnelse. I korta ordalag är föreläsningen inspirerande, klok och genomtänkt”.
Henrik Nilsson, Head of Integrated Logistic Support- Saab Dynamics

”Kattis sätt att leda, föreläsa och coacha fick mig att hitta och jobba mot två stora drömmar. När vi stötte på problem på vägen kunde hennes redskap vägleda mig till att hitta en ny väg framåt. Jag hade inte varit där jag är idag utan hennes hjälp och av värmen och energin hon gett mig under hela processen. Kan inte nog rekommendera henne”.
Mimmi Karlsson, Dospace Alfa, Lkpg

”Katti har hjälpt mig att få en ökad medvetenhet om mig själv, hur jag fungerar i olika situationer. Vilka mina främsta resurser är, men även vad som begränsar mig. Hon är väldigt klok och inspirerande i sin föreläsning och coachroll”.
Alexandra Hartzell, Rekryteringskonsult

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun