Fotograf
Fotograf Engström

Självledarskap - hur ett growth mindset leder er till bästa resultatet

Katti Jacobsson föreläser om självledarskap och hur ett growth mindset leder er till bästa resultatet, både när det gäller effektivitet och välmående

Hur hanterar man kriser och livssituationer när livet bjuder upp till det och samspelet mellan hem och jobb verkligen sätts på prov? Varför den mentala träningen bör schemaläggas och vad individanpassad effektivisering innebär.

Det är några av de ingångar som Katti Jacobsson tar upp i sin föreläsning och gör ämnet arbetsmiljö mer spännande. Genom storytelling, forskning och fakta som varvas med coachande kraftfulla frågor, får ni en underhållande och engagerande föreläsning.

Presentation

Katti Jacobsson talar om miljö, ledarskap och medarbetarskap, livssituationer, meningsfullhet, mental och fysisk hälsa, och ger konkreta verktyg till att ta ansvar för sitt eget välmående. Resultatet blir därav hållbara och effektiva medarbetare och chefer som mår bra och känner meningsfullhet.

Genom egna erfarenheter såg Katti en lucka i arbetsmiljöarbetet och har därav tagit fram föreläsningen ”Individanpassad effektivisering för en hållbar och attraktiv arbetsplats”. Den lyfter det egna ansvaret för välmående, men även ett bättre samspel mellan jobb och fritid. Föreläsningen tar upp trender och förebyggande åtgärder som gör att man undviker sjukskrivningar och slipper dyra nyrekryteringar.

Föreläsningen baseras på fem punkter:

 1. Miljö – hur interiörer kan påverka företagets resultat
 2. Meningsfullhet – ditt Varför, som skapar din drivkraft
 3. Ledarskap & medarbetarskap-hur ni kan uttnyttja varandras olikheter i problemlösningar
 4. Livssituationer – hur man som medarbetare kan effektivsera sin tid och arbetsplats kontra perioder i livet och minska stressen!
 5. Psykisk och fysisk hälsa! -minska stress, oro och ångest, ökad fysisk hälsa m m

Föreläsningen vänder sig både till chefer och medarbetare, små och stora organisationer, som vill maximera sitt välmående och ta kontroll över sin fritid och arbetstid. Den här föreläsningen bjuder på engagemang, skratt och utveckling och du går därifrån med verktyg du har användning för resten av livet.  Som föreläsare är Katti närvarande, har en varm energi, är trovärdig och omtyckt.

Katti Jacobsson föreläser på svenska och engelska.

Exempel på teman och rubriker

 • Individanpassad effektivisering – hur man anpassar arbetsplats till  individ och tvärtom,  för att nå bästa resultatet, både när det gäller effektivitet och välmående.

 • En attraktiv och hållbar arbetsplats – fokus på stresshantering, mental och fysisk hälsa, medarbetare- och ledarskap.

 • Maximera ditt välmående – privat och professionellt – en föreläsning med coachning som verktyg, mental och fysisk hälsa.

Ledarskap och medarbetarskap, teambuilding, konflikthantering, Jämställdhet, tillgänglighet och mångfald, Personlig utveckling, Teamcoaching och individ coachning

Referenser

”Tycker du är toppen och har faktiskt höga förväntningar, men du misslyckas aldrig att nå dem. Det är så roligt att få utmana sitt tankesätt.”

”Frågeställningar som ger nya tankar och synsätt. Härlig energi och toppen på att lyssna in gruppen och se vilka behov som finns just där. ”

”Mycket intressant. En ögonöppnare. Detta borde alla få höra. Vill göra det igen.”

”Allt var toppen Låt oss ses igen! Inspirerande och inkluderande föreläsning där vi som team fick möjilghet att tänka och ventilera tillsammans.”

”Fick nytänkande. Älskar att du var engagerad och lätt att hänga med. Bra engagemang, många tips, bra upplägg av presentation.”

”Det enda som man man ändra är mera tid, man vill fördjupa sig ännu mer. ‘Informativt nyttigt och roligt.”

”Tack för att jag kunde uttrycka mina känslor. Informativt och lärorikt. ”

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun