Intresseanmälan

Katrine Marçal Journalist & Debattör

Fotograf
Anna-Lena Ahlström

Om Brexit, kvinnor, ekonomi & politik

Katrine Marçal är journalist för Dagens Nyheter bosatt i Storbritannien och en av Sveriges främsta experter på Brexit. Hon har även skrivit en bok om kvinnor och ekonomi (Who Cooked Adam Smith’s Dinner) som är översatt till tjugo språk och utsågs till en av årets böcker av The Guardian 2015.

Presentation

Katrine Marçal är en rutinerad moderator och föreläsare som leder paneldebatter och seminarier samt gör längre fördjupande intervjuer med gäster inför publik. Hon har specialkompetens gällande att leda events med utländska gäster på engelska. Hon har intervjuat internationella politiker, nobelpristagare och kända företagsledare i TV och på scen.

Hon föreläser regelbundet om Brexit, kvinnor och ekonomi samt ekonomiska och politiska trender, är bra på att med hjälp av berättelser och anekdoter göra de stora linjerna i ekonomin begripliga.

Exempel där Katrine föreläser (om robotisering och ekonomi) på TEDX Barcelona

Intervju om läget i världsekonomin som Katrine Marçal gjorde med den världskände investeraren Steve Eisman (bla profilerad i filmen The Big Short)>>https://www.efn.se/nyhetsrummet/det-ar-svart-att-blanka-en-aktie-fran-en-sekt/

 

Exempel på teman och rubriker

 • Brexit
 • Kvinnor
 • Ekonomi
 • Politiska trender

Katrine Marçal skräddarsyr alltid sina föreläsningar, och föreläser och modererar både på svenska och engelska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg