Intresseanmälan

Katrine Marçal Journalist & Debattör

Fotograf
Anna-Lena Ahlström

Om Brexit, kvinnor, ekonomi & politik

Katrine Marçal är journalist för Dagens Nyheter bosatt i Storbritannien och en av Sveriges främsta experter på Brexit. Hon har även skrivit en bok om kvinnor och ekonomi (Who Cooked Adam Smith’s Dinner) som är översatt till tjugo språk och utsågs till en av årets böcker av The Guardian 2015.

Presentation

Katrine Marçal är en rutinerad moderator och föreläsare som leder paneldebatter och seminarier samt gör längre fördjupande intervjuer med gäster inför publik. Hon har specialkompetens gällande att leda events med utländska gäster på engelska. Hon har intervjuat internationella politiker, nobelpristagare och kända företagsledare i TV och på scen.

Hon föreläser regelbundet om Brexit, kvinnor och ekonomi samt ekonomiska och politiska trender, är bra på att med hjälp av berättelser och anekdoter göra de stora linjerna i ekonomin begripliga.

Exempel där Katrine föreläser (om robotisering och ekonomi) på TEDX Barcelona

Intervju om läget i världsekonomin som Katrine Marçal gjorde med den världskände investeraren Steve Eisman (bla profilerad i filmen The Big Short)>>https://www.efn.se/nyhetsrummet/det-ar-svart-att-blanka-en-aktie-fran-en-sekt/

 

Exempel på teman och rubriker

 • Brexit
 • Kvinnor
 • Ekonomi
 • Politiska trender

Katrine Marçal skräddarsyr alltid sina föreläsningar, och föreläser och modererar både på svenska och engelska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun