Kreativt & lustfyllt även i svåra frågor! Om storytelling, rädslan att tala inför publik & konfilkthantering

Kiriaki Christoforidis håller kreativa föreläsningar och lustfyllda workshops inom presentationsteknik, storytelling, kommunikation och konflikthantering. Kiriaki är socionom, författare, storyteller och konflikthanterare. Hon har rötterna i Grekland, stammen i Göteborg och grenarna i hela världen. Den röda tråden i hennes arbete är mänskliga möten, personlig utveckling,  kommunikation, kultur och kreativitet. Med humor och värme arbetar Kiriaki för goda relation, ökat samförstånd och positiv förändring.

Hon åtar sig uppdrag som föreläsare, workshopledare och underhållare, men även som  konferencier, moderator eller facilitator.

Presentation

Kiriaki Christoforidis är socionom, författare, storyteller och konflikthanterare. Hon har rötterna i Grekland, stammen i Göteborg och grenarna i hela världen. Den röda tråden i hennes arbete är mänskliga möten, personlig utveckling,  kommunikation, kultur och kreativitet. Med humor och värme arbetar Kiriaki för goda relation, ökat samförstånd och positiv förändring.

Som föreläsare och workshopledare är Kiriaki tydlig, pedagogisk och kreativ. Teori varvas alltid med praktik och även frågor som kan verka svåra lirkas försiktigt upp med hjälp av kunskap, humor och en del lek.

I rollen som konferencier och moderator är Kiriaki noggrann och mycket lyhörd i förarbetet och skräddarsyr alltid för det aktuella uppdraget. På scen är hon varm och engagerad med förmåga att skapa god stämning för såväl publiken som de talare som  presenteras. Som facilitator har Kiriaki fokus på att underlätta för de olika parterna att föra en dialog framåt och komma överens om kommande steg.

Kiriaki Christoforidis har arbetat i många år som muntlig berättare och stått på scener i hela Sverige. Hon har en rik källa med sagor och myter som hon gärna delar med sig av. Det finns ingen plats eller sammanhang där en berättelse inte passar.

Kiriaki har läst konflikthantering på Göteborgs Universitet och även läst Non Violent Communication, som är en metod och ett språk för att lyssna med empati och lära sig se sina egna och andras behov.

Exempel på teman och rubriker

Storytelling och konsten att tala så att andra ser!
Vill du kunna berätta på ett fängslande sätt? Vill du kunna minska eller helt ta bort powerpoint-presentationen? Berättelsens språk är konkret och målande, den väcker känslor och skapar inre bilder hos lyssnaren. En bra berättelse minns man bättre än faktafylld information. En bra berättelse enar och engagerar. En bra berättelse säljer. Kiriaki har mer än 20 års erfarenhet av storytelling.

Landet mellan världarna – en berättarföreställning
Gör ingenting! Sitt bara bekvämt och låt dig föras till sagornas och myternas värld där allt är möjligt och vad som helst kan hända. Här kan träd tala, gudar förvandla sig till regn, häxor ge goda råd och små barn vinna över stora troll. Kiriaki har många års erfarenhet av att berätta folksagor och myter till publik i alla åldrar. En berättarföreställning eller sagostund passar bra som ett inslag i en lång och faktafylld konferens, som After Work eller Kick Off.

Våga tala – en workshop i att tala inför publik!
Att behöva tala inför publik är för väldigt många det mest skrämmande som finns. Men vad är det som är så läskigt? Och vad kan vi göra för att minska skräcken? Varsamt och försiktigt tar Kiriaki fram lusten och modet till att tala inför grupp. Med kreativa, nyttiga och lärorika övningar stärks sakta rollen som talare. Kiriaki har mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa människor att komma över sin talarskräck och därmed kunna ta sig framåt mot önskade mål i livet.

Våga Bråka –  om konflikt och kommunikation
Det finns mycket att lära sig av konflikter! Men konflikter känns ofta obehagliga och vi lägger därför hellre energi på att undvika dem än att hantera dem. Tyvärr försvinner sällan konflikter av sig själva, de har snarare en inneboende tendens att eskalera. Hur kan vi förstå konflikter? Hur kan vi förebygga dem? Och hur kan vi hantera dem när de ändå uppstår? Konflikter kräver att man vågar ta ansvar och vågar möta både andra och sig själv. Kiriaki varvar teori med praktiska övningar och erbjuder redskap och nycklar för att bättre kunna möta och förstå konflikter.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg