Storyteller, föreläsare och socionom - En bra berättelse säljer!

Kiriaki Christoforidis håller kreativa föreläsningar och lustfyllda workshops inom presentationsteknik och storytelling, men också föreläsningar med fokus på det mänskliga mötet, samarbete och hur man skapar goda relationer genom kommunikation.

Kiriaki åtar sig uppdrag som föreläsare och även som konferencier eller moderator.

Presentation

Kiriaki Christoforidis är socionom, författare och storyteller med rötterna i Grekland, stammen i Göteborg och grenarna i hela världen. Den röda tråden i hennes arbete är mänskliga möten, kommunikation, kultur och kreativitet. Kiriaki arbetar för ökad förståelse, goda relationer och samarbete. Hon föreläser med humor och värme.

Som konferencier och moderator är hon noggrann och mycket lyhörd i förarbetet och ser till att ha den kunskap och förståelse som det aktuella uppdraget kräver. På scen är hon varm och engagerad med stor förmåga att skapa god stämning för både publiken och de talare som ska presenteras. Att se samband och göra snygga övergångar för att skapa helhet är Kiriakis kännetecken.

Kiriaki Christoforidis är socionom i botten, men i många år arbetat som muntlig berättare och stått på scener i hela Sverige. Hon har en rik källa med sagor och myter som hon gärna delar med sig av i olika sammanhang. Det kan vara under en konferens, i en workshop, eller i rollen som konferencier.

Exempel på teman och rubriker

Storytelling och konsten att tala så att andra ser
Vill du kunna berätta på ett fängslande sätt? Berättelsens språk är konkret och målande. Det väcker känslor och skapar inre bilder hos lyssnaren. En bra berättelse minns man långt bättre än en faktafylld information. En bra berättelse säljer.

Våga tala – en workshop i presentationsteknik
I en undersökning i USA frågade man 5 000 människor vad de är mest rädda för. På första plats kom ”att tala inför en publik”. Döden kom på sjunde plats. Men vad är det som är så skrämmande? Och vad kan vi göra för att minska skräcken?

I Kiriaki Christoforidis workshops och kurser tar hon varsamt fram lusten och modet till att tala inför grupp. En mängd kreativa och roliga övningar görs som stärker dig i rollen rollen som talare.

Mångfald
Kiriaki är andra generationens invandrare med föräldrar som kom från Grekland på 60-talet. Hennes farföräldrar växte upp i Turkiet där de tillhörde ett kristet minoritetsfolk med ursprung i det antika Grekland. Senare fick farföräldrarna fly från Turkiet och kom att leva sina liv i Grekland. I en illustrerande föreläsning varvar Kiriaki berättelser ur hennes och släktens verklighet med folksagor från hela världen och landar så småningom i Sverige av idag. Vad betyder det att ha ett samhälle eller en arbetsplats med mångfald? Vill vi ha den, eller skrämmer den oss?

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision