Storyteller, föreläsare och socionom - En bra berättelse säljer!

Kiriaki Christoforidis håller kreativa föreläsningar och lustfyllda workshops inom presentationsteknik och storytelling, men också föreläsningar med fokus på det mänskliga mötet, samarbete och hur man skapar goda relationer genom kommunikation.

Kiriaki åtar sig uppdrag som föreläsare och även som konferencier eller moderator.

Presentation

Kiriaki Christoforidis är socionom, författare och storyteller med rötterna i Grekland, stammen i Göteborg och grenarna i hela världen. Den röda tråden i hennes arbete är mänskliga möten, kommunikation, kultur och kreativitet. Kiriaki arbetar för ökad förståelse, goda relationer och samarbete. Hon föreläser med humor och värme.

Som konferencier och moderator är hon noggrann och mycket lyhörd i förarbetet och ser till att ha den kunskap och förståelse som det aktuella uppdraget kräver. På scen är hon varm och engagerad med stor förmåga att skapa god stämning för både publiken och de talare som ska presenteras. Att se samband och göra snygga övergångar för att skapa helhet är Kiriakis kännetecken.

Kiriaki Christoforidis är socionom i botten, men i många år arbetat som muntlig berättare och stått på scener i hela Sverige. Hon har en rik källa med sagor och myter som hon gärna delar med sig av i olika sammanhang. Det kan vara under en konferens, i en workshop, eller i rollen som konferencier.

Exempel på teman och rubriker

Storytelling och konsten att tala så att andra ser
Vill du kunna berätta på ett fängslande sätt? Berättelsens språk är konkret och målande. Det väcker känslor och skapar inre bilder hos lyssnaren. En bra berättelse minns man långt bättre än en faktafylld information. En bra berättelse säljer.

Våga tala – en workshop i presentationsteknik
I en undersökning i USA frågade man 5 000 människor vad de är mest rädda för. På första plats kom ”att tala inför en publik”. Döden kom på sjunde plats. Men vad är det som är så skrämmande? Och vad kan vi göra för att minska skräcken?

I Kiriaki Christoforidis workshops och kurser tar hon varsamt fram lusten och modet till att tala inför grupp. En mängd kreativa och roliga övningar görs som stärker dig i rollen rollen som talare.

Mångfald
Kiriaki är andra generationens invandrare med föräldrar som kom från Grekland på 60-talet. Hennes farföräldrar växte upp i Turkiet där de tillhörde ett kristet minoritetsfolk med ursprung i det antika Grekland. Senare fick farföräldrarna fly från Turkiet och kom att leva sina liv i Grekland. I en illustrerande föreläsning varvar Kiriaki berättelser ur hennes och släktens verklighet med folksagor från hela världen och landar så småningom i Sverige av idag. Vad betyder det att ha ett samhälle eller en arbetsplats med mångfald? Vill vi ha den, eller skrämmer den oss?

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun