Konsten att få gott om tid

Vikten av goda relationer och hur det bidrar till välmående.
Att vara tidsoptimist eller tidsalkemist, har det någon betydelse?
Tid för tänkvärda tankar där du har makten att bestämma.
Tid för tänkvärda tankar kring vad som skapar värde för dig och på din arbetsplats.

Den här föreläsningen ger en chans att reflektera kring det som skapar värde, både på arbetsplatsen och i privatlivet. Den ger en möjlighet att tänka över vårt förhållningssätt till tid. Har vi gott om tid eller ont om tid? Går tiden fort eller långsamt? Den ger insikt i på vilket sätt goda relationer kan påverka våra liv i en positiv mening.

Föreläsningen är varm och med glimten i ögat där många skratt utlovas. Du kommer även att få bekanta dig med figurerna tidsoptimisten och tidsalkemisten.

 


Välkommen till en feelgood-föreläsning kring konsten att få gott om tid!

Presentation

Sedan 2007 har produktiviteten stadigt fallit, trots explosionen av ny teknik. Samtidigt jobbar vi allt mer övertid. Ohälsa och stressrelaterade sjukdomar ökar. På individnivå kan det vara svårt att hantera alla olika pushar och notiser och samtidigt behålla fokus på vår omedelbara omgivning och dem runt oss. Du kommer att få några konkreta råd som samtliga kommer att frigöra tid och få fokus på det som skapar värde och mycket tid, i en organisation. 


Målgrupp
Föreläsningen passar en bred målgrupp och kan göras från 45 minuter till 1,5 timmar om man önskar mer tid till att reflektera individuellt och i grupp. Den passar även ytterligare i slutet av en dag där man har efterföljande mingel eller middag, då denna föreläsning sätter igång tänkvärda tankar.

Micke Darmell är idag en av Sveriges mest uppskattade och anlitade föreläsare. Han är mötesevangelistens vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer/företag och mellan människor. Micke Darmells föreläsningar präglas av värme, humor och delaktighet och hans närvaro på scen ger trygghet för åhörarna. Hans passion för sina ämnen skapar intresse och inspiration till förändring.
Hjärteämnen; Den ständiga uppkopplingen, effektivare möten, härvaro och möteskultur.

Referenser

Efter en heldag på Förvaltarforum och inspirerande föreläsningar så fastnade teorin från det sista passet allra mest. Där Micke Darmell enkelt summerar att vi genom att skapa goda relationer – vinner effektivitet. Samt att vi genom att ge tid – vinner tid. Att satsa tid i relationer skapar helt enkelt en roligare och mer framgångsrik vardag.
Kristin Andersson, Affärsområdeschef Förvaltare, Fastighetsägarna Service

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision