Micke Darmell Föreläsare, författare & mötesevangelist

Inspiration, motivation och konkreta verktyg för bättre möten och arbetsmijlö

Trött på dåliga möten. Vi tillbringar 25% av all arbetstid i möten. Är du chef eller ledare kommer du att tillbringa 25 år av ditt arbetsliv i möten. Trots detta är det få som har en enda timmes utbildning i ämnet. I Sverige tillbringar tjänstemän/kvinnor tid i ineffektiva möten för 170 miljarder kronor per år.

Presentation

Micke Darmell är idag en av Sveriges mest uppskattade och anlitade föreläsare. Han är mötesevangelistens vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer/företag och mellan människor.

Micke Darmell började sin karriär inom vården, och märkte snart att det var ett intresse för människor snarare än sjukdomar som tagit honom dit. Nu har Micke över 20 års erfarenhet från mötesbranschen, där han idag fokuserar på organisationers interna möteskultur. Under detta arbete har han också sett hur den ständiga uppkopplingen påverkar oss- både positivt och negativt.

Micke Darmells föreläsningar präglas av värme, humor och delaktighet och hans närvaro på scen ger trygghet för åhörarna. Hans passion för sina ämnen skapar intresse och inspiration till förändring.
Hjärteämnen; Den ständiga uppkopplingen, effektivare möten, härvaro och möteskultur.

2013 utkom hans uppmärksammade bok Uppkopplad eller Avkopplad som belyser hur den ständiga uppkopplingen påverkar oss och våra relationer på jobbet och hemma.

Exempel på teman och rubriker

Stoppa tiden
En föreläsning om att när vi ger mer av vår tid så kommer vi få mer tid. Hur kan vi genom en annat förhållningssätt och strategi få bättre möten, inget mejlande på kvällar och helger och samtidigt få bättre resultat.

Uppkopplad eller avkopplad?
Den ständiga uppkopplingen är en revolution i vår vardag. Den påverkar våra beteenden och våra relationer- på gott och ont. Ett ständigt inflöde av SMS, mail, app-pushar och lätttuggade nyheter har gjort det svårare för många av oss att vara härvarande- men vad innebär det?
Han vill med denna föreläsning väcka tankar hos dig kring när och hur du vill vara uppkopplad och när du behöver koppla ner för att koppla av. Mickes tes är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner så kommer du att lyckas om du kan vara härvarande.

Ta makten över din tid
Facebook, jobbmail, SMS, nyhetsappar, Instagram och Quizkampen… Hur påverkas våra relationer när så många saker konkurrerar om vår uppmärksamhet?

Och hur blir det på arbetsplatsen? Kommer vi ner i flow och presterar på topp? Arbetslivet smälter samman med privatlivet och det skapar paradoxer. När du är på jobbet kanske du tänker på barnen eller fritiden, när du är hemma kanske du skickar mail och tänker på jobbet. Skapar alla dessa nya lösningar och applikationer bara en flexiblare vardag, eller finns det några blindskär att se upp för?

Bättre möten
Framgång och utveckling skapas av att erfarenheter, kunskaper och personligheter möts. En bra möteskultur får dessutom en positiv påverkan på den sociala arbetsmiljön. I våra möten tar vi tillvara på kreativiteten och engagemanget hos medarbetarna. En organisation eller ett företag kan förbättra sin lönsamhet genom en god möteskultur.

Referenser

Micke Darmell ger publiken en kväll med tankar och funderingar. Micke målar upp vardagliga händelser vi känner igen oss i och lockar till flera skratt under kvällen. En föreläsning med härlig energi och god närvaro från både sändare och mottagare.
Hälsostrateg, Region Kronoberg

Tusen tack för din härliga och inspirerande föreläsning här hos oss på Altran igår. Den satte sin prägel och gjorde ett positivt intryck hos oss alla och öppnade upp till eftertanke.
HR/Rekrytering, Altran

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun