Intresseanmälan

Lars-Peter Loeld Mentalist & en av Europas främsta tankeläsare

Mentalist och tankeläsare som oroar och roar

Positiv feedback, glädje och överraskning. Det är tre viktiga beståndsdelar i Lars-Peter Loelds föreläsningar. Det är inte yviga gester och färgsprakande kläder som utmärker Lars-Peter Loeld när han kliver in på scen. Nej, det är glimten i ögat och med hjälp av beteendevetenskap och perceptionslära tar han oss med på en resa som leker med det övernaturliga.

Lars-Peter Loeld är inte bara underhållare, han är även föreläsare och inspiratör.

 

Presentation

Fokus är på koncepten ”Happiness at work” och ”TeamPlay”. Låter detta som något för dig och din verksamhet?

Det är både spännande och lite skrämmande när någon läser av dig så bra som Lars-Peter Loeld gör – men mest av allt är det oerhört underhållande. Lars-Peter Loeld är mentalist och tankeläsare. Han introducerade konceptet Mindgames i Skandinavien 1999 och har sedan dess genomfört mer än 1 500 föreläsningar för svenskt och internationellt näringsliv.

Vad är då Mindgames? Det Lars-Peter Loeld bjuder på i Mindgames är en interaktiv föreläsningsshow i vilken han tycks veta vad, hur, när och om du tänker. Han är inte synsk! Han kan bara läsa dig och andra människor så bra att han träffar mitt i prick. Ibland verkar det som om han t.o.m. vet mer om dig än vad du själv gör, alla de där små detaljerna som knappt du själv, eller människorna i din omgivning, lägger märker till. Lars-Peter Loeld är beteendevetare så du är i tryggt förvar.

Exempel på teman och rubriker

Teamplay
En interaktiv och inspirerande workshop. Ett unikt verktyg/spel där du på ett annorlunda och glädjefyllt sätt erövrar spännande insikter om dina egna och dina medarbetares personliga styrkor – allt för att bygga det perfekta innovativa teamet! Den enklaste, snabbaste och mest underhållande personlighetsprofil som har skapats.

The Box
– Innovation och kreativitet – Inget hokus pokus!
Vad har Illusionister, uppfinnare och innovatörer gemensamt?
Jo, de tänker inte bara ”utanför boxen” de tänker helt utan box. Boxen består bland annat av våra antaganden om vår omvärld. Antaganden som vi behandlar som fakta trots att de enbart är just antaganden.Denna interaktiva workshop innehåller en ”Box” med pussel, optiska illusioner, övningar, storycubes och magi. Allt paketerat för att just du och din organisation ska börja tänka i kreativa och nyskapande banor. Du kommer att lämna workshopen inspirerad och motiverad. Du kommer garanterat att känna dig mer kreativ och innovativ. Dessutom kommer du inte att säga – ”Ja, men! eller ”Det har vi redan försökt”! The Box kan vara ett komplement till TeamPlay

Happiness at work
I denna interaktiva inspirationsworkshop entusiasmeras du och dina medarbetare till nya tankar och idéer kring vad som ger arbetsglädje och motiverar dessutom samtliga i arbetsgruppen att vilja ta ansvar för det. Workshopen ger de förutsättningar du behöver för att skapa ett glädjefyllt arbetsklimat.

Referenser

Lars Peter Loeld var i världsklass!
Deltagare, Unionen

Han är rasande skicklig. Man skulle kunna tro att han är synsk.
Deltagare, Dagens Industri

I had the pleasure to work with Lars-Peter several times. He was great to work with and he has really very high level skills, super creative, fun and made a big energy boost to our people/company. I really really can recommend him when it comes get your staff excited, motivated and just thrilled. Best we ever had.
Former Managing Director Nordics, Spotify

Stort tack för att du förgyllde vår internationella chefskonferens på Mallorca.” Det var en fantastisk enastående presentation. Betyg 5 av 5. Du var det stora samtalsämnet under kvällen och följande dag. Det kan inte bli bättre än så här.
VD och koncernchef, Trelleborg AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg