Intresseanmälan

Lisa Lemke Matkreatör, matstylist & TV-kock

Fotograf
Magnus Carlsson

Matlagning skall vara enkel, rolig & locka till gemenskap

Lisa Lemke är känd för att sprida energi, showa och underhålla. Hon lyfter andra, ställer rätt frågor och håller i helheten på ett professionellt sätt.

Lisa är frilansande matkreatör, matstylist, författare och tv-kock och i grunden journalist, som brinner för matlagning, lantbruk, närodlat och hållbarhet. Lisa representerar landsorten, drömmen om livet på landet, entreprenörskap. Lisa passar såväl på stora scener med större evenemang som med mindre publiker och arrangemang. Från gala till bönder!

Presentation

Lisas Lemkes hjärtefrågor kring mat är lantbruk och hållbarhet och hennes matfilosofi är tydlig: Matlagning skall vara enkel, rolig och locka till gemenskap vid matbordet

Lisa Lemke som inspirationsföreläsare
Lisa är en inspirerande föredragshållare där hon pratar om målbilder, drömförverkligande, hur man gör sig av med energitjuvar på jobbet, vikten av att ge sig ut på tunn is mellan varven, hur man blir bäst på sitt jobb genom att jobba med det man älskar och hur man bäst bollar med sin tid. Just det här med att gräva där man står och att profilera en matregion är inte bara något som hon konkret arbetar med, utan också något som hon föreläser kring, där hjärta och äkthet, värdskap och samarbeten är ledorden.

Lisa Lemke som konferencier och moderator
Lisa är en uppskattad konferencier och moderator, inte bara i matsammanhang. Hon är känd för att sprida energi, showa och underhålla, men också för att hon är bra på att lyfta andra, hålla i alla trådar och ställa de rätta frågorna.

I många har år vi kunna följa Lisa Lemkes avslappnade och kreativainställning till matlagning och receptskapande i våra svenska mat-, dags- och veckotidningar.

Lisa har skrivit flera prisade kokböcker som släppts både i Sverige och utomlands. Hon har sedan 2011 spridit matglädje i tv, bland annat genom Sommarkväll på SVT, Grillmästarna och Mitt Kök/Köket på TV4 som hon arbetat med sedan 2012.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards