Intresseanmälan

Magdalena Forsberg OS-medaljör & elitidrottare

Fotograf
Eva Edsjö

Mästarnas mästare föreläser om tankens kraft

Hur motiverar man sig till att nå sina mål så att de inte bara blir ouppnåeliga drömmar?

Magdalena Forsberg är en av Sveriges populäraste idrottare alla kategorier. Hon föreläser om mål, motivation och drivkrafter i med- och motgång. Med exempel från sin framgångsrika karriär inspirerar hon oss att med tankens kraft se möjligheter och bli både lyckligare och få mer energi.

Presentation

Magdalena Forsberg vet av egen erfarenhet att nyckeln till framgång är att sätta upp rätt mål och att verkligen ta reda på vad som krävs för att nå sitt mål. Att använda tankens kraft, tänka positivt och att tro på dig själv. Om man kommer att nå dit man verkligen vill avgörs slutligen i ens eget huvud och om man är beredd att satsa helhjärtat på det.

Med utgångspunkt i den egna karriären som elitidrottare föreläser Magdalena Forsberg på ett personligt och varmt sätt om drivkrafter, mål, motivation, självförtroende, framgång och hälsa. Hon bjuder också på anekdoter och glimtar ur livet bakom tv-kulissen. Den mentala verktygslåda och de vinnartips hon delar med sig av under föreläsningen inspirerar publiken både i deras vardag och karriär.

Som skidskytt har Magdalena Forsberg bland annat 87 pallplatser i världscupen, 42 världscupsegrar, totalvinnare av världscupen sex år i rad, sex VM-guld och två OS-brons. Svenska folket har röstat fram henne till hela fyra Jerringpris. Med sin seger i tv-programmet Mästarnas Mästare, där idrottsprofiler tävlar mot varandra, visar Magdalena åter att hon är bäst när det gäller.

Magdalena Forsberg har vidareutbildat sig på Handelshögskolan och är idag egenföretagare och skogsägare med uppdrag som bland annat expertkommentator i tv, föreläsare, styrelseledamot och idrotts­ansvarig på ett sponsorföretag.

Exempel på teman och rubriker

 • Tankens kraft
 • Positivt tänkande
 • Mål
 • Motivation och drivkrafter
 • Prestation
 • Hantera med- och motgångar

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg