Är din organisation mångfaldssmart? Föreläser om mångfald och affärsnytta

Maja V Mutsson är entreprenören och föreläsaren som gillar att utmana, ifrågasätta och prata värderingar. Hon håller föreläsningar, seminarier och workshops om mångfaldsutveckling, mångfaldsrekryteringar, mångfald kopplat till kundnytta och myten om de mångfaldssmarta organisationerna. Som föreläsare jobbar hon för att få företag och organisationer att se på mångfaldsarbetet med mer affärskritiska ögon samt koppla mångfaldstänkandet till organisationens övergripande utvecklingsarbete.

Vill du veta mer eller boka en föreläsning med Maja V Mutsson om mångfald, integration och kulturmöten, ring oss på Skillspartner.

Presentation

Maja V Mutsson är ingen vanlig föreläsare. Hon tycker att det är okej att skratta om egna och andras fördomar samtidigt som hon är övertygad att det är dags att arbeta aktivt med att motarbeta Jantelagen.

Maja är utbildad journalist samt socionom med inriktning på verksamhetsutveckling. Efter några år inom det offentliga startade hon eget företag år 2006. Idag jobbar Maja framgångsrikt med att kombinera en tjänst som universitetsadjunkt på Malmö Högskola med eget företagande.

Maja V Mutsson är grundare till sydsveriges enda rekryteringsföretag som fokuserar på kandidater med internationella meriter och utländska yrkeserfarenheter. Genom att arbeta med mångfaldsutveckling tydliggör Maja för sina kunder hur dessa kan använda kandidaternas/medarbetarnas internationella erfarenheter som konkurrensfördelar.

Maja är ambassadör för Fri Företagsamhet för Svenskt Näringsliv och har också nominerats till Malmö Stads Näringslivspris inom mångfald.

Exempel på teman och rubriker

 • Mångfald som en integrerad del i verksamhetsutvecklingsarbetet
 • Är din organisation mångfaldssmart?
 • Mångfald och affärsnytta
 • Diversify or Die – eller varför mångfaldsarbetet är en överlevnadsfråga

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision