Är din organisation mångfaldssmart? Föreläser om mångfald och affärsnytta

Maja V Mutsson är entreprenören och föreläsaren som gillar att utmana, ifrågasätta och prata värderingar. Hon håller föreläsningar, seminarier och workshops om mångfaldsutveckling, mångfaldsrekryteringar, mångfald kopplat till kundnytta och myten om de mångfaldssmarta organisationerna. Som föreläsare jobbar hon för att få företag och organisationer att se på mångfaldsarbetet med mer affärskritiska ögon samt koppla mångfaldstänkandet till organisationens övergripande utvecklingsarbete.

Vill du veta mer eller boka en föreläsning med Maja V Mutsson om mångfald, integration och kulturmöten, ring oss på Skillspartner.

Presentation

Maja V Mutsson är ingen vanlig föreläsare. Hon tycker att det är okej att skratta om egna och andras fördomar samtidigt som hon är övertygad att det är dags att arbeta aktivt med att motarbeta Jantelagen.

Maja är utbildad journalist samt socionom med inriktning på verksamhetsutveckling. Efter några år inom det offentliga startade hon eget företag år 2006. Idag jobbar Maja framgångsrikt med att kombinera en tjänst som universitetsadjunkt på Malmö Högskola med eget företagande.

Maja V Mutsson är grundare till sydsveriges enda rekryteringsföretag som fokuserar på kandidater med internationella meriter och utländska yrkeserfarenheter. Genom att arbeta med mångfaldsutveckling tydliggör Maja för sina kunder hur dessa kan använda kandidaternas/medarbetarnas internationella erfarenheter som konkurrensfördelar.

Maja är ambassadör för Fri Företagsamhet för Svenskt Näringsliv och har också nominerats till Malmö Stads Näringslivspris inom mångfald.

Exempel på teman och rubriker

 • Mångfald som en integrerad del i verksamhetsutvecklingsarbetet
 • Är din organisation mångfaldssmart?
 • Mångfald och affärsnytta
 • Diversify or Die – eller varför mångfaldsarbetet är en överlevnadsfråga

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium