Intresseanmälan

Malin Persson Programledare SVT-succén Trädgårdstider, inredningsstylist, bloggare & influencer

Fotograf
Linda Alvegren

Klimatsmart och stilmedveten samtidigt - går det?

Malin Persson är programledare, inredningsstylist, bloggare, influencer och föreläsare. I tre säsonger har Malin Persson varit programledare och redaktör för SVT-succén Trädgårdstider – ett livsstilsprogram där Malin tillsammans med kocken Tareq Taylor, tv-profilen Pernilla Månsson Colt och trädgårdsmästaren John Taylor inspirerar till odling, återbruk, DYI, design och fantastisk mat.

Utöver sin redaktör- och programledarroll driver Malin Persson sin livsstilsblogg på Elle Decoration.

Presentation

Malin Persson kan bokas som föreläsare, konferencier, programledare och kreatör.

Malin föreläser gärna runt ämnen såsom stil och mode, hållbart mode som räcker länge, trendspaning kring framtidens shopping, klimatsmart och stilmedvetenhet – går det ihop. Upcycling – hur använder du gamla prylar på ett nytt sätt.

Sedan 2004 har Malin arbetat med inredning och styling och dessförinnan var hon fotomodell på toppivå. Under sin år som fotomodell fick Malin uppleva en livsstil med extrem slit-och-släng-kultur.

Exempel på teman och rubriker

Klimatsmart och stilmedveten samtidigt – går det?
Om vi forsätter att konsumera i den takt vi gör kommer vi att behöva fyra jordklot, men vi kan alla hjälpas åt för att minska vårt fortavtryck på jorden. Måste en livsstil med samvetet intakt vara en tråkig mindre stilfull livsstil? Absolut inte! Låt Malin Persson berätta hur du kan tänka, handla långsiktigt och även inspirera till att våga vara kreativ och välja med hjärtat.

Personligt och klimatsmart – trend eller behov
Hur skapar man ett harmoniskt, personligt och spännande hem som samtidigt är hållbart i längden? Gör det ens att renovera hållbart? Malin delar med sig av inspiration från sitt eget hem och guidar dig med handfasta tips om hur du kan tänka när du inreder och renoverar ditt hem personligt och klimatsmart. Grundtanken är reuse, reduce och recycle.

Upcycling – så återanvänder du gamla prylar på ett nytt sätt
För Malin Persson har det blivit en kul grej och en utmaning att ge gamla bortglömda saker ett nytt liv. Istället för att låta gamla förbrukade saker bli kvar i sin form och funktion innebär upcycling att man låter föremålen få helt nya funktioner, kanske oväntade användningsområden.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg