Intresseanmälan

Malte Hallquist

Relations-Inspiration

Malte Hallquist är en komiker och föreläsare som lockar till skratt och eftertanke över hela Sverige. Malte kan du boka för en humoristisk föreläsning med tänkvärda tips hur man skapar, bibehåller och förstärker goda relationer.

Med en kombination av humor och allvar tar han er med i reflektioner om och kring mänskliga möten. Målet är att göra bestående intryck både på dig som individ och er som organisation.

Presentation

Malte driver även podcasten Insikter från Utsikter – en podd du mår bra av.

Malte Hallquist kan bokas som föreläsare, underhållare, konferencier och moderator.

 

Med bakgrund som lärare på högstadiet i 17 år lärde sig Malte ganska snabbt relationens betydelse för god kommunikation. I knepiga situationer kunde relationen ibland vara det enda verktyget för att nå fram till sina elever. Malte är helt övertygad om att oavsett vilket yrke du har, så kommer relationen med dom du möter på arbetsdagen vara direkt avgörande om du kommer lyckas med ditt arbete eller ej.

Som far till ett multihandikappat barn har Malte Hallquist lärt sig att kommunikation kan föras på så många olika sätt och på så många olika plan. Hans handikappade dotter har också lärt honom att diagnoser kan vara superkrafter om man bara hittar rätt riktning med sina styrkor. Enligt Malte så har människor som lever lite utanför boxen ofta förmågan att plocka fram den bästa ur oss.

På senare tid har Malte utbildat sig inom ledarskap och är nu diplomerad samtalscoach.

Exempel på teman och rubriker

Relationsteorin
Föreläsningen handlar om mänskliga möten där relationen ibland är det enda verktyget för utveckling. Om att våga visa öppenhet och sårbarhet som en grogrund för att bygga relationer över gränser. Föreläsningen tar komiska och eftertänksamma grepp på de mekanismer som är med och styr hur en relation skapas, bibehålls och förstärks.

Som lyssnare kommer du få lyssna på funderingar kring relationens 7 byggstenar: gåvor, tid, fysisk närhet, gemensamma intressen, tjänster, bekräftelse, samt humor. Du kommer även att få en genomgång varför talet 7 används som symbol för grundlighet och fullständighet och i slutet av föreläsningen serveras en formel för långvarig lycka.

Vardagens superhjältar
– om människor som kanske inte är så starka, men ändå har förmågan att lyfta andra

Att på med känslan
– Kan man alltid lita på sina känslor

Referenser

Maltes professionella sätt att ta sig an alla jobb och hans insiktsfullt eftertänksamma humor kombinerat med en stor förståelse för gästens helhetsupplevelser gör att vi hoppas på åtskilliga roliga jobb med Malte i framtiden.

Trevlig, klok och mycket humoristisk föreläsning om relationer. Kan verkligen rekommendera Malte till både näringsliv och kommuner.

Att lyssna till Malte är stimulerande och roligt. Han är skicklig på att gestalta olika samhällsfenomen både med allvar och mycket humor. Jag kan varmt rekommendera Malte.

Förtroendeingivande, proffsigt och med mycket humor intog Malte rollen som moderator på vår rikskonferens.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium