Intresseanmälan

Malte Hallquist

Med relationen i centrum

Malte Hallquist är en komiker och föreläsare som lockar till skratt och eftertanke över hela Sverige. Han är flitigt bokad som föreläsare, underhållare, konferencier/moderator och som skådespelare.

Presentation

Med bakgrund som lärare på högstadiet i 17 år lärde sig Malte ganska snabbt relationens betydelse för god kommunikation. I knepiga situationer kunde relationen ibland vara det enda verktyget för att nå fram till sina elever. Malte är helt övertygad om att oavsett vilket yrke du har, så kommer relationen med dom du möter på arbetsdagen vara direkt avgörande om du kommer lyckas med ditt arbete eller ej.

Som far till ett multihandikappat barn har Malte Hallquist lärt sig att kommunikation kan föras på så många olika sätt och på så många olika plan. Hans handikappade dotter har också lärt honom att diagnoser kan vara superkrafter om man bara hittar rätt riktning med sina styrkor. Enligt Malte så har människor som lever lite utanför boxen ofta förmågan att plocka fram den bästa ur oss.

På senare tid har Malte utbildat sig inom ledarskap och är nu diplomerad samtalscoach.

Exempel på teman och rubriker

Relationsteorin
– vetenskapskomik kring mänskliga möten

Vardagens superhjältar
– om människor som kanske inte är så starka, men ändå har förmågan att lyfta andra

Att på med känslan
– Kan man alltid lita på sina känslor

Referenser

Maltes professionella sätt att ta sig an alla jobb och hans insiktsfullt eftertänksamma humor kombinerat med en stor förståelse för gästens helhetsupplevelser gör att vi hoppas på åtskilliga roliga jobb med Malte i framtiden.

Trevlig, klok och mycket humoristisk föreläsning om relationer. Kan verkligen rekommendera Malte till både näringsliv och kommuner.

Att lyssna till Malte är stimulerande och roligt. Han är skicklig på att gestalta olika samhällsfenomen både med allvar och mycket humor. Jag kan varmt rekommendera Malte.

Förtroendeingivande, proffsigt och med mycket humor intog Malte rollen som moderator på vår rikskonferens.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg