Intresseanmälan

Malte Hallquist

Med relationen i centrum

Malte Hallquist är en komiker och föreläsare som lockar till skratt och eftertanke över hela Sverige. Han är flitigt bokad som föreläsare, underhållare, konferencier/moderator och som skådespelare.

Presentation

Med bakgrund som lärare på högstadiet i 17 år lärde sig Malte ganska snabbt relationens betydelse för god kommunikation. I knepiga situationer kunde relationen ibland vara det enda verktyget för att nå fram till sina elever. Malte är helt övertygad om att oavsett vilket yrke du har, så kommer relationen med dom du möter på arbetsdagen vara direkt avgörande om du kommer lyckas med ditt arbete eller ej.

Som far till ett multihandikappat barn har Malte Hallquist lärt sig att kommunikation kan föras på så många olika sätt och på så många olika plan. Hans handikappade dotter har också lärt honom att diagnoser kan vara superkrafter om man bara hittar rätt riktning med sina styrkor. Enligt Malte så har människor som lever lite utanför boxen ofta förmågan att plocka fram den bästa ur oss.

På senare tid har Malte utbildat sig inom ledarskap och är nu diplomerad samtalscoach.

Exempel på teman och rubriker

Relationsteorin
– vetenskapskomik kring mänskliga möten

Vardagens superhjältar
– om människor som kanske inte är så starka, men ändå har förmågan att lyfta andra

Att på med känslan
– Kan man alltid lita på sina känslor

Referenser

Maltes professionella sätt att ta sig an alla jobb och hans insiktsfullt eftertänksamma humor kombinerat med en stor förståelse för gästens helhetsupplevelser gör att vi hoppas på åtskilliga roliga jobb med Malte i framtiden.

Trevlig, klok och mycket humoristisk föreläsning om relationer. Kan verkligen rekommendera Malte till både näringsliv och kommuner.

Att lyssna till Malte är stimulerande och roligt. Han är skicklig på att gestalta olika samhällsfenomen både med allvar och mycket humor. Jag kan varmt rekommendera Malte.

Förtroendeingivande, proffsigt och med mycket humor intog Malte rollen som moderator på vår rikskonferens.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision