Intresseanmälan

Måns Nilsson TV- & radioprofil & komiker

Måns Nilsson är programledare och manusförfattare med ett stort antal radio- och teveprogram bakom sig. Han är mest känd för den populärvetenskapliga podden ”Så funkar det” som han gör tillsammans med Anders ”Ankan” Johansson.

Måns Nilsson har en unik och varm scenpersonlighet. Oavsett du vill boka honom som konferencier eller moderator så kan du lita på att han kommer väl förberedd och påläst. Han utför alltid sitt uppdrag helhjärtat med professionalitet, värme, kunskap och komik som ledord.

Presentation

Måns Nilsson är en efterfrågad konferencier och moderator tack vare hans förmåga att kombinera komik och journalistik med humor och allvar. Han gör seriösa diskussioner lättsamma och lättillgängliga. Han har ett stort samhällsintresse och är alltid väl påläst. De humoristiska delarna av hans konferencierskap är ofta specialskrivna för sammanhanget och alltid ovanför bältet.

Han har stor erfarenhet av seminarier, konferenser, galor och invigningar. Bland uppdragsgivarna finns EU-kommissionen, IKEA, SAAB, Volvo, Boston Consulting Group, Bain & Company, Nationalencyklopedin, Kompetensgalan och Teknik-SM.

Foto: Julia Lindemalm

Måns Nilsson kommer från Lund, och har sedan slutet av 90-talet varit programledare i alla Sveriges Radios kanaler förutom P2, varit programledare på SVT, skrivit barnböcker, teaterpjäser och filmmanus. Han har skådespelat i film samt regisserat ett antal teveserier. Förutom sitt stora amhällsintresse har Måns ett antal specialintressen. Han handlar med antikviteter, samlar på keramik och har ett stort intresse för skandinavisk 1900-talsdesign. Han har en förkärlek för Japan och tillbringar så mycket tid han kan där. Han är också intresserad av konst och fotokonst.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg