Engagerande och effektfulla möten för dig som arbetar i fackförbund, medlemsförening eller branschorganisation

Missa inte vår nya utbildning för medlemsorganisationer – Medlemsmöten 3.0 – en utbildning med fokus på medlems-, styrelsemöten, årsmöten samt bransch- och intresseorganisationers olika typer av möten. Behovet är stort då kvaliteten på dessa möten varierar stort, samtidigt som många medlemsorganisationer kämpar med att få fler medlemmar och fler som engagerar sig. Att lyfta nivån och kvaliteten på dessa möten tror vi är avgörande för att lyckas nå det resultat man vill. 

Föreläsarna, Heléne Arvidsson och Micke Darmell / gr8 meetings, i denna utbildning har gedigen erfarenhet av att planera, leda och genomföra möten i alla dess former och i olika typer av organisationer.

För vem – för dig som arbetar i en medlemsorganisation såsom fackförbund, branschorganisation, intresseorganisation, etc. Du kan vara förtroendevald, vara medlem i styrelse, kanslipersonal, med flera.

Omfattning – 2 timmar – 1/2 dag

Presentation

Kursinnehåll & upplägg

Hur kan vi skapa medlemsmöten som

 • Får fler att vilja engagera sig?
 • Har en struktur som säkerställer en hög kvalité?
 • Genom en inbjudan får fler att anmäla sig?
 • Har en dramaturgi som höjer upplevelsen av mötet?

Denna halvdags utbildning sätter fokus på:

 • Värdskap
 • Vikten av första intrycket
 • Dramaturgi i mötet
 • Delaktighet och involvering
 • Framgångsfaktorer för fysiska och digitala möten/event

Denna 1/2-dags utbildning ger:

 • Konkreta verktyg för att planera ett medlemsmöte 3.0
 • Exempel på körschema
 • Tips och råd för hur vi kan engagera deltagarna före-under-efter ett möte
 • Förståelse varför första intrycket är så viktigt

Genomförande
Utbildningen/Workshopen skräddarsys alltid efter samtal med uppdragsgivaren och kan genomföras antingen på plats hos er eller digitalt.


Om våra föreläsare / utbildare

Heléne Arvidsson har arbetat som chef och ledare i 20 år. Hon har svart bälte i ledarskap och intern kommunikation. Hon blev en av 3 finalister i Årets Framtidschef. Hon blev Årets General Manager inom hela Scandic koncernen 2017. Sedan 2018 är hon vd för gr8 meetings vars mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor.

Micke Darmell är Sveriges mötesevangelist nr 1. Han har satt möteskulturen på agendan och är grundare av Möteskulturdagen som i år arrangeras för 14e året i rad.

2020 vann han Eventbranschens största individuella pris ”Narrenpriset”. En del av motiveringen lyder ”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards