Intresseanmälan

Mia Törnblom

Fotograf
Peter Knutson

Hur svårt kan det vara

Mia Törnblom är föreläsaren och utbildaren som alltid ger 100% av sig själv, och lite till. Hon är otroligt skicklig på att läsa av en grupp och/eller en verksamhets behov, och kan tack vare sin gedigna erfarenhet plocka fram precis det som behövs i varje givet sammanhang.

Mia gör allt ifrån att coacha individer i självledarskap till att sprida inspiration genom föreläsningar eller hålla längre utbildningar om kommunikation, konflikthantering, självledarskap eller teamutveckling.

 

Presentation

Mia Törnblom är specialist på att måla upp scenarier med hög igenkänningsfaktor, vilket dels gör hennes budskap lätta att applicera på den egna situationen, plus att vi får skratta väldigt mycket tillsammans!

Du ska anlita Mia Törnblom när du/din verksamhet vill stärka ledarskapet genom förbättrat självledarskap, när ni vill förbättra kommunikationen och samarbetet inom verksamheten eller om ni helt enkelt vill inspireras och utvecklas som människor.

Bland Mias superkrafter finns också en högkoncentrerad positiv energi, vilken är svår att inte bli smittad av. Kombinationen mellan glädjen/humorn och de verkligt konkreta metoderna för utveckling är nyckeln till varför hennes föreläsningar är så uppskattade. Även om man gapskrattat halva tiden så går man därifrån och känner att ”äntligen blev det konkret och görbart”! Många gånger har Mia Törnblom varit det avgörande startskottet när en individ eller arbetsgrupp behövt hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar. Hon har fått flera utmärkelser som talare, både i Sverige och Norge.

När Mia Törnbloms debutbok ”Självkänsla nu!” kom ut blev den en stor succé och hon etablerade sig snabbt som det ledande svenska namnet inom personlig utveckling. Idag har Mia hunnit skriva hela 10 framgångsrika böcker, figurerat i både TV och radio och blivit en av landets mest efterfrågade föreläsare, utbildare och ledarskapsutvecklare.

Exempel på teman och rubriker

 • Stärka ledarskapet genom förbättrat självledarskap
 • Förbättra kommunikationen och samarbetet inom verksamheten
 • Inspireras och utvecklas som människor
 • Hur svårt kan det vara? – Om konsten att leda sig själv och andra
 • Konflikthantering i praktiken – Om kommunikation, konflikthantering och samarbete.
 • Rätt håll på rätt sätt – Om effektiva team, att nå sina mål och att göra varandra bättre

Referenser

Underbar, rolig och har ett sätt som gör att man bara vill höra mer.

Hon imponerar med att förstå sina åhörare och läsa av.

Har hört Mia ett par gånger tidigare och det fina är att hon ha inte alls samma koncept från gång till gång utan hela tiden kommer hon med nytt. En härlig människa som man får inspiration av!

Som alltid när man lyssnar på Mia så blir man glatt överraskad. Karismatisk och lätt att lyssna på.

Hon får högsta Betyg för hennes sätt att fängsla en publik med hög igenkänning och råd.

Alltid lika bra! Viktiga budskap fast med mycket humor och ett roligt framförande.

En föreläsare man längtar till att få lyssna på igen.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun