Intresseanmälan

Micke Gunnarsson

Fotograf
Jenny Gunnarsson

En sann inspirationsföreläsare och expert när det gäller mötet med oss själva och våra barn, den digitala världen och sociala medier

Micke Gunnarsson är den entusiastiske entreprenören, pedagogen och pappan som brinner för att vi ska komma närmare nuet, oss själva och varandra. Han är en sann inspirationsföreläsare och expert när det gäller mötet med oss själva och våra barn, den digitala världen och sociala medier.

Micke tar uppdrag som föeläsare, utbildare, konferencier och moderator.

Presentation

Micke Gunnarsson lär företagare, medarbetare och chefer om den digitala utvecklingen, sociala medier och hur internet är det nya analoga. Men han tar även hela skolsverige och föräldrar med på en upplevelserik föreläsning kring prestation, självkänsla, den digitala utvecklingen och internetanvändning kopplat till barn och unga. Han vägleder pedagoger in i barnens värld och omfattar ämnen som lika värde, relationsbyggande och hur ingen är den andra lik.

Den tekniska utvecklingen är något som känns läskigt för många, men faktum är att barnen i dag kommer att växa upp i en digitaliserad värld. Micke Gunnarsson inspirerar föräldrar och pedagoger att själva våga ge sig i kast med den nya tekniken. Han ger oss konkreta tips och verktyg till hur man kan använda tekniken för att både förbättra undervisningen och förhållandet med sina egna barn. Micke Gunnarsson ser sammanhang mellan vad som händer hemma runt köksbordet, i klassrummet och ute i stora världen. Humor, våra barn och vardagliga situationer är återkommande inslag i hans föreläsningar, där målet är att stärka dig som människa, både på jobbet och i livet.

Vi skrattar och gråter om vartannat när Micke Gunnarsson levererar träffsäker igenkänningshumor blandat med allvar, bara för att blixtsnabbt lätta upp stämningen igen med en rolig anekdot.

Micke skräddarsyr föreläsningar och workshops efter önskemål. I hans workshop riktar han in sig på ”Vilka kompetenser gömmer sig bakom våra titlar” och ”Hur leder jag mig själv och andra bäst i förändring”.

Exempel på teman och rubriker

 • Entreprenörskap
 • Digitala världen och digitaliseirng
 • Får jag ta med mig mitt liv till jobbet?
 • Barnen kommer till oss från framtiden.
 • Relationer, barn och ungdomar
 • Stärka dig som människa
 • Skolan

Referenser

Helt underbart. En sådan start som vi drömde om och fick. Kick-Off låter mesigt i sammanhanget: Kick-On, Kick-In eller bara kick.
Smedjebackens kommun och skolor

Föreläsning, till sist, var så mycket positiv. Det var kanske det bästa avslutningen som man kunde få efter en planeringsdag. Jag kände mig så mycket “laddat” av den, så positiv och full av lust av att göra så gott jag kan mitt jobb, av att göra mitt bäst för att kunna hjälpa barn att utveckla sig och hitta sina intresse, potentialer och kapacitet. Att lyssna på Micke Gunnarsson var utmärkt. En perfekt avslutning!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB