Intresseanmälan

Milad Mohammadi

Med passion för ledarskap, mångfald, integration och människans potential

Föddes i Iran. Växte upp i Sverige. Med diskriminering, utanförskap och familjens sorg som drivkraft bestämde sig Milad Mohammadi för att förändra situationen.

Tidigt avklarade han sin dubbelexamen från universitet i juridik och statsvetenskap – och blev Sveriges yngsta med denna merit 22 år gammal. Fortsättningsvis, med sin passion för ledarskap, mångfald, integration och människans potential blev han Nordens mest efterfrågade föreläsare i integration- och mångfaldsfrågor. Efter detta fullföljde han sin största dröm om att starta en framgångsrik grundskola – Järvaskolan – i ett av Sveriges mest utsatta områden – som har blivit en av Sveriges mest framgångsrika exempel och modeller för integration och mångfald.

Boka en inspirerande, skräddarsydd föreläsning full av humor, insikter och använbara verktyg!

Presentation

Milad har fått en rad utmärkelser såsom Årets talare, Årets inspiratör för en hållbar samhällsutveckling, en av Sveriges supertalanger och superkommunikatörer. Han har idag förverkligat sin största dröm om att starta en högstadieskola i miljonprogrammen i Stockholm – Järvaskolan. Med skolan vill Milad och övriga intressenter i projektet skapa en modell för skolor i socioekonomiskt utsatta områden i Sverige och världen som förenar barn, föräldrar, näringsliv och samhällets olika sektorer. Idag har Milad lämnat över sin roll som rektor och är strategisk rådgivare för att kunna fortsätta utveckla modellen och andra projekt.

Milad Mohammadi väcker starka känslor när han talar om sin egen uppväxt och hur han lyckades kanalisera sin kraft till att hjälpa andra i stället för att ledas in på destruktiva vägar. Han brinner för ett hållbart samhälle, att göra verklig skillnad och maximera potential hos både individer, grupper och hela företag.

Idag driver Milad sin egen ledarskapsbyrå som stöttar näringslivet, kommuner, myndigheter och organisationer i att arbeta med mångfald, inkludering och integration som det nya ledarskapet. Hans framgång och inflytelserika position har blivit en väg för honom att ge tillbaka till samhället – med två enkla och tydliga mål: Inspirera människor till att nå sin potential. Och, inspirera samhället till att förenas.

En föreläsning med Milad Mohammadi passar företag, organisationer, kommuner och myndigheter som vill utvecklas och briljera inom områden som mångfald, integration, kommunikation, ledarskap och lönsamhet.

”Lika barn leka bäst, men olika barn hittar på de bästa lekarna.”
– Milad Mohammadi

Exempel på teman och rubriker

Mångfald och inkludering
Om mångfaldens utmaningar och möjligheter i praktiken. På skolor, arbetsplatser och i hela samhället. Och om hur vi effektivt kan åstadkomma inkludering och vad vi kan förlora på att inte göra det.

Inkluderande ledarskap – Diversity Management
Om modernt, framgångsrikt ledarskap i en mångfaldig miljö.

Inspiration, motivation och mental träning
Träffsäkra exempel, oanade insikter och konkreta metoder för verkliga resultat och bestående förändring.

Entreprenörskap
Att omsätta idé till verklighet och tjäna levebröd samtidigt som du gör en skillnad i samhället.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards