Har du modet att styra ditt liv från ditt hjärta och din sanning?

2011 föll Olof Jilkén 11 m under en inomhusklättring och bröt ryggen.

Han påbörjade en intensiv kamp för att återfå sin funktion i benen och återgå till sitt tidigare aktiva idrottande. Fem år senare separerade Olof och hans fru och alla hans koncept om hur livet “skulle se ut” gick i kras.

Olof beskriver i sin föreläsning “Falla igenom till frid” vikten av att kunna möta de mörkaste känslorna i oss själva och ge upp kampen och låta livet visa vägen.

När vi accepterar vår livssituation fullt ut så kan vi även genom trauma gå från att överleva till att leva igen!

Exempel på teman och rubriker

Falla igenom till frid
I föreläsningen “Falla igenom till frid” får vi följa Olof Jilkéns liv efter att han som nybliven pappa bröt ryggen. Hans kamp med rehabiliteringen för att återfå så mycket funktion som möjligt men även skilsmässan som slog undan fötterna för honom och  möjliggjorde ett enormt inre växande.

Trauma och traumarelease
Det finns ingen större gåva än att leva med ett lugnt nervsystem. De flesta människor i vårt samhälle lever idag under hög press vilket gör våra nervsystem hyperaktiva. Olof berättar om sin resa hur han lugnade sitt sönderstressade immunsystem.

Mansrollen och sårbarhet
Olof Jilkén berättar om sina upplevelse om hur det som man i Sverige kan vara svårt att tillåta sig att vara i sina känslor och sin sårbarhet. Hur många av oss män har lärt oss av vår omgivning att vara starka presterare som håller oss ifrån att gå djupt i vårt känsloliv. Han delar med sig av sin resa till att hitta till en inre osvikbar styrka som tillåter för sårbarheten att ta plats.

Referenser

Att se Olof på scenen berätta om sin olycka och vägen tillbaka till livet påverkade mig starkt. Olof har en närvaro som är sällsynt och budskapet han levererar är mycket viktigt, nämligen låt inte din rädsla styra ditt liv.
Business Developer, Fastigheter Group

Inspirerande och imponerande med hans sätt att ta sig an problem och se möjligheter istället för hinder!
PRO Blentarp

Olof tar med lyssnaren på en resa genom hans liv som beskrivs på ett passionerat och innerligt sätt som verkligen berör. Han visar på hur man kan resa sig och hitta tillbaka trots svåra motgångar i livet.
Skåneidrotten

Vi har med Olofs hjälp fått syn på fällor och fallgropar i vårt arbetssätt, men med hans hjälp har vi vänt svårigheter till ljuspunkter. Mina medarbetare har fått en ny syn på hur olika vi är men ändå så lika. Vi har fått stöttning på vägen i vårt arbete att synliggöra och förbättra våra arbetslag och genom vår process och vårt fortsatta arbete har vi gått från en spretig organisation till en förskola med Vi-känsla.
Ur och Skur Storkboets förskola

Workshopen gav mig insikter i hur jag hanterar olika situationer både privat och i arbetet. Olof är en god lyssnare och inger en trygghet som är viktig i samtalet.
Enhetschef, Ystads Kommun

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium