Intresseanmälan

Olof Röhlander

Konsten att ta en chans och få saker att hända

Lyssna till Olof Röhlanders inspirerande föredrag där han ger sin syn på vad som krävs för att gå från tanke till handling. Hans föreläsningar är inspirerande, underhållande och framförallt inriktade på att ”få igång” människor.

Olof Röhlander vet att mental träning fungerar. Han tränade själv bort sin starka ovilja att framträda, och är idag professionell föreläsare, utbildare och coach. Han är tidigare elitspelare och elitserietränare i bordtennis. Han är dessutom ordförande i Riksförbundet för mentala tränare.

Presentation

Olof Röhlander visar att de områden som hindrar och begränsar oss är lika träningsbara som muskler, vilket är goda nyheter för alla som vill komma vidare i livet. En av hans styrkor är hans konkreta angreppssätt – han visar med tydliga och roliga exempel och krispiga frågor hur man tillämpar de bästa teorierna kring bland annat hur motgångar och besvikelser kan omvandlas till något konstruktivt.

En föreläsning med Olof Röhlander för hela teamet, arbetsgruppen, är en föreläsning fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Det är också ett upplyftande pass för dig som inte gillar att gå i flock, som är beredd att ta en chans för att kunna uppnå något annat.

De företag som vill fortsätta skapa något betydande måste ta det till nästa nivå. För alla som söker en föreläsare som inför kommande förändringar och framtidsarbete på ett roligt, inspirerande och insiktsfullt vis kan skapa energi och rätt mental inställning för den nivåhöjningen, har ett säkert kort i Olof Röhlander.

Olof också givit ut böckerna ”Det blir alltid som man tänkt sig” , ”Bli en vinnarskalle”, och Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda.

Exempel på teman och rubriker

 • Motivation och Inspiration
 • Mental träning
 • Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda
 • Drivkrafter och styrkor
 • Må bra-faktorer
 • Målstyrning
 • Kommunikation
 • Självförtroende – självkänsla – självbild
 • Eget ansvar och samarbete
 • Hur blir man tänd – men inte spänd?
 • Ingenting är värt utan svårigheter
 • Mod att möta förändringar

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB