Intresseanmälan

Parisa Amiri Programledare, journalist & kulturexpert

Moderator och konferencier med fokus på kultur och samhällsfrågor

Journalisten och programledaren Parisa Amiri syns och hörs ofta som expert och kommentator i flera olika TV- och radioprogram och deltar i sändningar kring Guldbagggen, Emmygalan och liknande. 2021 programledde hon Kristallen på SVT tillsammans med Sissela Kyle.

Parisa kan bokas som moderator och konferencier.

Presentation

Parisa har förberett och lett stora galor som IKEAs internationella sändning kring designersamarbeten, branschpris som ”Årets Dagstidning” och håller regelbundet i evenemang och samtal i både breda och smala ämnen med en personlig, humoristisk vinkel och utomordentlig koll.

Som moderator och konferencier är hon är alltid väl förberedd, proffsig och väl påläst. Med andra ord, ett riktigt proffs.

Du har tidigare sett Parisa Amiri som kringresande programledare i SVT:s kulturmagasin Kobra, under våren 2018 i hyllade ”Parisa pratar Metoo med killar” och tidigare i kultur- och samhällsprogram som ”Babel Bio”, den egna talkshowen ”Edit: Parisa Amiri” med aktuella gäster och ämnen och i intervjuprogrammet ”Kvartssamtalet.För att inte tala om hennes fenomenala medverkan i ”På Spåret”, som hon vunnit två gånger, tillsammans med samhällsdebattören och historikern Gunnar Wetterberg.

Parisa Amiri och Brita Zackari har en populära podd som heter ”Parisa och Brita”, där de avhandlar populärkulturella frågor, politik och nyheter. Parisa har även en egen podd, som heter ”Diktatorer”, där hon ihop med inbjudna experter låter dig som lyssare lära känna envåldshärskarna som format världshistorien.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards