Intresseanmälan

Patrik Oksanen Författare, kolumnist & författare

Säkerhetspolitik och totalförsvar med särskild tonvikt på hybridhot

Patrik Oksanen är en föreläsare, kolumnist och författare inriktad på säkerhetspolitik och totalförsvar med särskild tonvikt på hybridhot.

Presentation

Patrik Oksanen är återkommande i Aftonbladets podd Höjd Beredskap, SvD:s ledarsida, ATL, Kristianstadsbladet/BLT och har tidigare varit verksam som reporter, redaktör och nyhetschef på SVT och TV4 samt som politisk redaktör på Hudiksvalls Tidning.

Han är också ledamot av Kungliga Krigsvetenskapsakademien och Kungliga Örlogsmannasällskapet, samt knuten till tankesmedjorna Frivärld, som resident senior fellow, och Fores, som säkerhetspolitisk rådgivare, samt även till Centret för totalförsvar och samhällets säkerhet (CTSS) på Försvarshögskolan som strategisk rådgivare.

Böcker: Skarpa Skärvor (2018), Ryska krigsskepp, dra åt helvete (som redaktör och medförfattare, 2023), samt medverkat i ett flertal antologier – senast i ”Putin´s Europe” från European Liberal Forum med ett kapitel om Moskvapatriarkatet.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards