Inspireras att tänka utanför ramarna genom att blicka framåt

För 15 år sen var mp3-spelare och digitalkameror någonting nytt, och första mobilen med färgskärm hade just kommit. För de flesta var det i stort sett otänkbart att Apple skulle bli ett av världens största företag, och krig med drönare fanns bara på film. Google var nystartat och Facebook fanns inte. Hur ser framtiden ut år 2031?

Hur bra är vi på att gissa framtiden?

Presentation

Peder Berentsen inspirerar deltagarna att tänka utanför ramarna genom att fundera på framtiden. Följ med på en inspirerande och tankeväckande föreläsning där vi blickar 15 år framåt. Peder anpassar alltid sina föreläsningar efter uppdragsgivarens önskemål.

Peder följer med stort intresse trender och utvecklingen inom vitt skilda områden såsom teknik, hälsa, livsmedel, livsstilar, media, politik, samhällstrender, transporter, miljö och klimat mm.

Peder Berentsen har framgångsrikt arbetat med att utveckla, marknadsföra och profilera handelsplatser och köpcentrum sedan år 2001. Trendspaning har varit en viktig del i handelsplatsernas framgångsrecept. Under tiden som Peder var centrumledare för Tuna Park utsågs köpcentrumet till Årets populäraste köpcentrum två år i rad av branschtidningen Market. Tuna Park fick även utmärkelsen Årets Marknadsförare av MIE.

Exempel på teman och rubriker

Tänk om!
Följ med på en inspirerande och tankeväckande föreläsning där vi blickar 15 år framåt. Deltagarna får inledningsvis gissa framtiden i olika frågor. Under föreläsningen engageras publiken genom kontinuerlig dialog där olika alternativ presenteras och sedan kompletteras med intressanta tankar, forskningsresultat och personliga refl ektioner. Syftet är att inspirera deltagarna att tänka utanför ramarna genom att fundera på framtiden.

Föreläsningen passar bra som inledning på en utbildningsdag för företag/ledningsgrupper, alternativt som underhållande avslutning på en personalkonferens eller workshop. Föreläsningen fungerar även bra som ett separat kundevent.

Referenser

Tack Peder! Föreläsningsmetoden var utomordentlig! Helt rätt att involvera församlingen, speciellt när det gäller ett sådant ämne som ”framtidsspaning”. Tack speciellt för uppföljningen med resultat och bilder. Den innebär att man ”tänker igen”, och att man bevarar det i minnet bättre.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium