Inspireras att tänka utanför ramarna genom att blicka framåt

För 15 år sen var mp3-spelare och digitalkameror någonting nytt, och första mobilen med färgskärm hade just kommit. För de flesta var det i stort sett otänkbart att Apple skulle bli ett av världens största företag, och krig med drönare fanns bara på film. Google var nystartat och Facebook fanns inte. Hur ser framtiden ut år 2031?

Hur bra är vi på att gissa framtiden?

Presentation

Peder Berentsen inspirerar deltagarna att tänka utanför ramarna genom att fundera på framtiden. Följ med på en inspirerande och tankeväckande föreläsning där vi blickar 15 år framåt. Peder anpassar alltid sina föreläsningar efter uppdragsgivarens önskemål.

Peder följer med stort intresse trender och utvecklingen inom vitt skilda områden såsom teknik, hälsa, livsmedel, livsstilar, media, politik, samhällstrender, transporter, miljö och klimat mm.

Peder Berentsen har framgångsrikt arbetat med att utveckla, marknadsföra och profilera handelsplatser och köpcentrum sedan år 2001. Trendspaning har varit en viktig del i handelsplatsernas framgångsrecept. Under tiden som Peder var centrumledare för Tuna Park utsågs köpcentrumet till Årets populäraste köpcentrum två år i rad av branschtidningen Market. Tuna Park fick även utmärkelsen Årets Marknadsförare av MIE.

Exempel på teman och rubriker

Tänk om!
Följ med på en inspirerande och tankeväckande föreläsning där vi blickar 15 år framåt. Deltagarna får inledningsvis gissa framtiden i olika frågor. Under föreläsningen engageras publiken genom kontinuerlig dialog där olika alternativ presenteras och sedan kompletteras med intressanta tankar, forskningsresultat och personliga refl ektioner. Syftet är att inspirera deltagarna att tänka utanför ramarna genom att fundera på framtiden.

Föreläsningen passar bra som inledning på en utbildningsdag för företag/ledningsgrupper, alternativt som underhållande avslutning på en personalkonferens eller workshop. Föreläsningen fungerar även bra som ett separat kundevent.

Referenser

Tack Peder! Föreläsningsmetoden var utomordentlig! Helt rätt att involvera församlingen, speciellt när det gäller ett sådant ämne som ”framtidsspaning”. Tack speciellt för uppföljningen med resultat och bilder. Den innebär att man ”tänker igen”, och att man bevarar det i minnet bättre.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg