Intresseanmälan

Peder Lamm

Infotainment om kulturhistoria och antikviteter

Peder Lamm är en välkänd TV-profil med antikviteter och kulturhistoria som specialiteter. Han är stilsäker ända ut i fingerspetsarna. Han kan berätta de gamla föremålens historia, samtidigt som han är helt uppdaterad och personlig i sin egen roll som föreläsare och sakkunnig.

Peder berättar i föreläsningsform om konstmarknaden, auktioner, kulturhistoria och ”otroligheter”. Han lyfter fram och beskriver den fascinerande historia som tingen oftast bär med sig. Här blandas fakta och anekdoter till inspirerande underhållning.

Peder tar uppdrag som föreläsare och som sakkunnig vid bedömning av antikviteter.

Presentation

Alla som hört Peder Lamm berätta om gamla föremål och deras historia på tv eller i ”verkliga livet” vet att det blir intressant och engagerande. Hans kunskaper och berättarglädje är något utöver det vanliga.

Han har studerat konstvetenskap, historia och bebyggelsehistoria vid Stockholms universitet. Han har arbetat på Auktionshuset Bukowskis sedan skolåren. Förutom på Bukowskis har Peder varit på Nordén Auktioner, Livrustkammaren och Crafoord Auktioner. Peder har bland annat varit programledare för SVTs ”Otroligt antikt”, ”Första, andra tredje”, ”Kockduellen”, ”Slottsliv” och ”Antikjakten”.

Peder engagerar sig gärna för uppdrag som auktionsförrättare, konfrencier och moderator och håller föredrag inom ämnen som antikviteter, konst, mat och dryck. Peder kan även bokas för antikvärdering då publiken får ta med ett föremål var för värdering och bedömning. Peders lättsamma och underhållande natur som föreläsare, bjuder åhörarna på både skratt och nya insikter, vilket lett till många uppskattade och skräddarsydda uppdrag av olika slag inom näringslivet .

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun