Intresseanmälan

Peder Lamm

Infotainment om kulturhistoria och antikviteter

Peder Lamm är en välkänd TV-profil med antikviteter och kulturhistoria som specialiteter. Han är stilsäker ända ut i fingerspetsarna. Han kan berätta de gamla föremålens historia, samtidigt som han är helt uppdaterad och personlig i sin egen roll som föreläsare och sakkunnig.

Peder berättar i föreläsningsform om konstmarknaden, auktioner, kulturhistoria och ”otroligheter”. Han lyfter fram och beskriver den fascinerande historia som tingen oftast bär med sig. Här blandas fakta och anekdoter till inspirerande underhållning.

Peder tar uppdrag som föreläsare och som sakkunnig vid bedömning av antikviteter.

Presentation

Alla som hört Peder Lamm berätta om gamla föremål och deras historia på tv eller i ”verkliga livet” vet att det blir intressant och engagerande. Hans kunskaper och berättarglädje är något utöver det vanliga.

Han har studerat konstvetenskap, historia och bebyggelsehistoria vid Stockholms universitet. Han har arbetat på Auktionshuset Bukowskis sedan skolåren. Förutom på Bukowskis har Peder varit på Nordén Auktioner, Livrustkammaren och Crafoord Auktioner. Peder har bland annat varit programledare för SVTs ”Otroligt antikt”, ”Första, andra tredje”, ”Kockduellen”, ”Slottsliv” och ”Antikjakten”.

Peder engagerar sig gärna för uppdrag som auktionsförrättare, konfrencier och moderator och håller föredrag inom ämnen som antikviteter, konst, mat och dryck. Peder kan även bokas för antikvärdering då publiken får ta med ett föremål var för värdering och bedömning. Peders lättsamma och underhållande natur som föreläsare, bjuder åhörarna på både skratt och nya insikter, vilket lett till många uppskattade och skräddarsydda uppdrag av olika slag inom näringslivet .

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision