Intresseanmälan

Per Kristensson Professor i psykologi

Specialist på kundbeteende och Värdeskapande tjänster

Per Kristensson föreläser och utbildar inom det som kallas värdeskapande tjänster med hjälp av service design.

Pers föreläsningar handlar om hur ”organisationer tänker”. Med det avser han t ex hur de kommunicerar, beslutsfattar och utvecklar sig. Kund (patient-, medborgare-, användare-) perspektivet står i synnerhet honom varmt om hjärtat.

Organisationer har alldeles för lätt att glömma bort den de faktiskt finns till för.
– Per Kristensson

Vill du veta mer om Per Kristensson och hans föreläsningar, kontakta oss på Skillsparter som berättar vi gärna mer.

Presentation

Tjänster är idag inte längre bara en typ av erbjudande utan en logik som fokuserar på hur din organisation stöttar dina användares värdeskapande processer – och är därför viktigt för alla organisationer.

Tjänstedesign avser en metodik som involverar personal, brukare eller kunder i syfte att gemensam utforma nya tjänster som skapar värde i brukares vardag.Många pratar idag om dessa begrepp men vad är det egentligen som avses och hur ska egentligen organisationer på ett bättre sätt än tidigare förstå och utveckla de värden de faktiskt skapar för sina användare?

Under sina föreläsningar och utbildningar delar Per Kristensson med sig av insikter, stories och praktiska exempel kring hur organisationer kan skapa morgondagens lösningar på ett bättre sätt än tidigare.

Bakgrund
Per Kristensson är professor i psykologi. I sin forskning har han studerat innovations- och verksamhetsutveckling, kundbeteende, beslutsfattande samt förändringsprocesser. Som professor har han även tjänstgjort i Bergen i Norge samt Phoenix i USA.

Han har skrivit böcker såsom ”Service Innovation”, ”Service Innovation for Sustainable Business”.

Per hör till de som blivit utvalda att göra en sk TedX-föreläsning. Det skedde i samband med Karolinska Institutets 100-års jubileum. Per har föreläst för Vetenskapsrådet och medverket i ett antal TV-program såsom SVT Plus nyårsprogram.

Exempel på teman och rubriker

 • Värdeskapande tjänster
 • Service Design
 • Kommunikation
 • Kundbeteende
 • Beslutsfattande/Utveckling
 • Förändringsprocesser

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision