Intresseanmälan

Peter Siljerud Civilingenjör, Trendspanare & Framtidsforskare

Trender och framtid

Peter Siljerud, trendspanare och framtidsforskare, som i många år arbetat med trendspaning och omvärldsanalys har stor erfarenhet att ta fram anpassade föredrag som passar våra kunders önskemål. Han har en bred repertoar och håller föredrag om digitaliseringen, artificiell intelligens, framtidens arbetsliv och nya samhällstrender.

Genom att tänka efter före kan man skapa en god framtidsberedskap – att backa in i framtiden är inget alternativ.
– Peter Siljerud

Se till att ta kontroll över din egen framtid! Boka en föreläsning med Peter Siljerud.

Presentation

En sak är säker med världen: den förändras. Ständigt. Ibland kan det vara svårt att hänga med i tempot. Varför spendera dagar och veckor på att vaska fram de heta trenderna när du kan få dem serverade på under en timme? Peter Siljerud är en trendspanare som föreläser om framtid och omvärldsbevakning. Det handlar dels om att stödja företag i deras omvärldsbevakning och dels att finna framgångsrika vägar framåt.

Föredragen tar upp de senaste trenderna och skisserar kartbilder för framtiden. Med inlevelse och passion presenteras aktuella trender och scenarier som är avsedda att utmana och väcka nya tankar och idéer.

I sina föreläsningar om framtidens teknik talar Peter Siljerud bland att om att det som var science fiction för bara några årtionden sedan är verklighet idag. Utvecklingen inom IT och teknik går framåt i en rasande takt, och det gäller för företag och organisationer att hänga med i svängarna så de hinner anpassa sig.

Peter Siljerud hjälper sina åhörare att få en överblick över hur det ser ut i dag och vart vi är på väg i dagens teknik- och IT-samhälle. Åhörarna får höra om trender som intelligenta tjänster, naturliga gränssnitt och sensornätet, m.m., m.m.

Peter anpassar alltid sin föreläsningar efter din bransch och önskemål för att kunna ge så specifika och intressanta exempel och infallsvinklar som möjligt.

 

Exempel på teman och rubriker

 Post-corona
 Världen efter corona kommer att se helt annorlunda ut. Det kommer att behövas andra tillvägagångssätt, andra erbjudanden och nya sätt att möta marknaden. Att inte göra någonting är egentligen att röra sig bakåt, eftersom alla andra fortsätter framåt. Så låt er inte bromsas av corona, utan se det som en möjlighet att vässa verksamheten och ta marknadsandelar.
Under föredraget Post-corona studerar vi hur kunders preferenser förändras, vilka nya trender som håller på att formas och hur man kan möta världen med nya fräscha idéer. Se till att framtidssäkra er verksamhet redan nu!

Peter Siljerud föreläser även under teman såsom;

 • Framtida digitalisering
 • Artificiell Intelligens
 • Bryt normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun