Effektivitet & Struktur: Frigör tid och få ny energi

Har du någon gång känt att tiden eller energin inte räcker till för det du har tänkt dig? Petra Brask lär dig att arbeta hållbart och hantera stress. I 25 år har hon föreläst, coachat och utbildat människor i Sverige och internationellt i effektivitet. Med hennes metoder får du konkreta tips och verktyg för att frigöra tid och energi – du får mer gjort utan att jobba mer.

Presentation

Petra Brask passar lika bra för 500 personer som i mindre sammanhang, i allt från det privata näringslivet till offentlig förvaltning. Hon är proffsig, närvarande och får alltid toppbetyg av sina deltagare. Petra ger publiken stor igenkänning och baserar alltid sina föreläsningar på evidensbaserade fakta. Hon pratar med dokumenterad erfarenhet om vikten av självledarskap, planering och prioritering samt hur du skapar struktur och hanterar de största tids- och energitjuvarna. Med hennes humor och insikter blir surdegarna plötsligt till hanterbara uppgifter.

Det är ingen tvekan att Petra är expert på ämnet tid och ständigt engagerar sin publik med nya roliga exempel som berör på djupet tillsammans med överraskande fakta och konkreta tips.

• VD och grundare
• Effektivitetsexpert
• Författare och föreläsare
• Frigör tid
• Hantera stress

Petra har föreläst för allt från FN till Coca-Cola. Med en gedigen erfarenhet från olika kulturer och länder som Iran, Storbritannien och Norden kan hon enkelt jämföra och fånga upp intressanta vinklingar i det internationella landskapet vi lever i idag. Petra var programledare för TV-serien Tidsjakten som gick på SVT hösten 2014 och har bloggat sedan 2009 på ämnet tid.

Nyligen gav hon ut två böcker: Vem bestämmer över din tid? – konsten att frigöra tid och energi (Lava förlag 2017). Koll på tiden – tips för skola, fritid, vänner och sömn (Lava förlag 2019). Petra Brask är även programledare för den populära podcasten Tidspodden tillsammans med Lena Lid Falkman, forskare på Handelshögskolan. I podcasten delar de med sig av forskning och tips om tid tillsammans med aktuella gäster.

Exempel på teman och rubriker

 • Personlig effektivitet – frigör tid och energi
 • Självledarskap – så jobbar du bäst på distans
 • Självledarskap – Prioritera en hållbar arbetsvardag
 • Effektiva appar – Är du smartare än din smartphone?
 • Planera och strukturera – Stressa mindre i vardagen
 • GSK-metoden – Den slutgiltiga segern över din inbox
 • Ofta avbruten och svårt att säga nej – Våra största tids- och energitjuvar
 • Hjärnvila och hjärnkraft – Så fungerar hjärnan i ett ökande informationsflöde
 • Beslutsfattande eller förhalningsbeteende? – Ta tag i dina ”surdegspaddor”

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun