Föreläser om kreativitet, improvisation och kroppsspråk

Möjligheterna är många med inspirerande inspirerande Pia Johansson. Pia är ett känt ansikte och en färgstark skådespelerska för de allra flesta svenskar. Hon har stor rutin och lång erfarenhet från tv och teaterscenen – både som skådespelerska och regissör.

Pia åtar sig uppdrag som konferencier, komiker och föreläsare.

Presentation

Att Pia Johansson föreläser om kreativitet och improvisation är ingen slump. Dessa två ämnen hänger ihop mer än man kan ana. Det ena föder det andra och man ska inte det ena sitta ivägen för det andra.

Som skådespelerska är Pia Johansson också väl skickad att tala om kroppsspråk. Vad signalerar jag? Hänger det jag säger ihop med hur jag säger det? Vad är första intrycket av någon?

Under Pias inspirerande föreläsningar blir det oerhört mycket skratt och igenkänning. Hon jobbar gärna med övningar som involverar åhörarna. Ju fler sinnen som är inblandade ju längre sitter minnet av det man upplever kvar.

Pia och någon av hennes skådespelarkollegor kan också skräddarsy en improvisationsstund byggt kring ett speciellt tema eller tillfälle.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision