Intresseanmälan

Renata Chlumska Professionell äventyrare

Fotograf
Fredrik Blomqvist

Viktigast av allt är attityden

Renata Chlumskas är sedan flera år en av Sveriges mest anlitade föredragshållare. Hon har äventyret i blodet och har gjort allt från att vara första svenska som stod på Mount Everest topp till att färdas med kanot och cykel längs längs USAs gränslinjer, i högervarv från Seattle och tillbaka under 439 dagar utan uppehåll.

En föreläsning med Renata Chlumska är en upplevelse – hon är en ovanlig kvinna med stark personlighet och utstrålning.

Presentation

Renata Chlumskas föreläsningar är riktiga äventyrsskildringar och berör de utmaningar vi alla möter i vardagen och på arbetet. Hennes styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför på sina projekt och koppla ihop dom till de utmaningar och uppförsbackar vi alla möter på hemmaplan.

Vare sig det gäller bergsklättring eller annan idrott, karriären eller fritiden och inte minst inom företagsvärlden så är verktygen för att uppnå målet snarlika. Vikten av motiverade medarbetare, kommunikation, öppenhet, att kunna hantera förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål är bara några av komponenterna för att kunna förverkliga sina idéer.
– Renata Chlumska

Som föreläsare har Renata ett oslagbart förråd av äventyr att berätta om. Hon beskriver hur hon planerar, förbereder och motiverar sig för att just hon ska lyckas – något som inspirerar och imponerar i de flesta sammanhang.

Renata utformar föreläsningarna efter kundens önskemål, alltid med ett spännande bildmaterial som ackompanjerar hennes berättelser.

Bakgrund
Redan i tidig ålder blev idrott, friluftsliv och resande en stor del av Renata Chlumskas liv. Efter att ha ägnat sig åt en mängd olika sporter tog äventyrandet fart på allvar 1995 då hon blev delaktig i Göran Kropps cykelexpedition till Mount Everest.

Du har bara misslyckats om du inte vågat försöka – Renata Chlumska.

Efter Görans lyckade bestigning bestämde hon sig för att cykla med hem från Nepal till Sverige genom bland annat Pakistan och Kina. Inspirerad av vistelsen i Himalaya och cykelturen begav sig Renata året därpå till Tibet och berget Shishapangma. Där nådde hon som första svenska över 8 000 meter utan syrgas.

 

Men Renata siktade högre och beslöt sig för att återvända till bergen i Nepal, denna gång för att försöka bli första svenska på Mount Everest. Swedish Everest Cleaning Expedition 1999 hette projektet och den 5 maj stod Renata på toppen.

Exempel på teman och rubriker

 • Äventyr
 • Kommunikation
 • Konflikthantering
 • Motivation
 • Målfokusering
 • Teamutveckling
 • Förändring

Referenser

Karismatisk, inlevelsefull och ödmjuk.
Tamro AB

Inspirerande, livlig, rolig att lyssna på.
Rödl & Partner Nordic

Vilken häftig kvinna som varit med om allt detta! Hon kunde tala även om det svåra som varit, och hon var mycket inspirerande. Man får verkligen en ”kick” av att lyssna på henne.
OAM i Stockholm AB

Fångar publiken. Intressant att lyssna på, Inspirerande helt enkelt.
Nösnäsgymnasiet

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision