Intresseanmälan

Robert Karjel Författare & föreläsare, fd stridspilot och överstelöjtnant

Inspiration, analys och strategi för chefer och ledare

Med en allt mer komplicerad värld, där effekterna av pandemier, krig och starka samhällsförändringar går rakt in och påverkar alla verksamheter måste företag och organisationer hitta tryggheten och förmågan att ändra riktning, hitta nya vägar eller göra saker annorlunda. Ytterst handlar det om att få chefer eller medarbetare att tillsammans arbeta mot gemensamma mål trots hastigt skiftande förutsättningar.

Robert Karjel inspirerar kring hur en organisation likväl som den enskilde medarbetaren framgångsrikt möter helt nya uppgifter trots svåra yttre och inre förhållanden och individens egen tveksamhet eller rent utav rädsla. Du får insikt i och verktyg för hur det ”omöjliga” kan delas upp i hanterliga delar utan att helheten förloras och ett faktiskt resultat uppnås.

Presentation

Varför ska vi boka en föreläsning / Workshop med Robert Karjel:

 • Bli en tryggare ledare, även i pressade situationer.
 • Få verktyg för att hjälpa chefer och medarbetare att sträva mot ett gemensamt mål.
 • Få kunskap om hur du kan förbereda dig inför kommande förändringar.
 • Förändringsledning och hantering av svåra beslut.
 • Få kunskap och verktyg för hur du driver din verksamhet på ett mer strukturerat sätt.

Robert Karjel många konkreta exempel på hur man skapar en tydlig, gemensam riktning och en känsla av delaktighet som knyter samman gruppen i stället för att splittra den i prestigefrågor och kontraproduktiva hierarkier, vilket är särskilt lätt i pressade situationer. Robert Karjel relaterar till egna utmaningar och berättar hur man prioriterar för att uppnå extraordinära resultat även under press, hur man konkret åstadkommer lagsamverkan mellan individerna och underlättar beslutsprocesserna.

Exempel på teman och rubriker

Utifrån rådande situation i världen kopplat till pandemin och kriget i Ukraina har Robert möjlighet att föreläsa för er kring följande aktuella ämnen:

 • Hållbart Ledarskap – Nu gäller det att stå stadigt, och hantera hela spektrumet av vad som krävs och vad som uppfattas som rätt, samtidigt som osäkerheterna är stora
 • Förändringsledning – Många måste nu i grunden förändra sina verksamheter, till något som ingen vet riktigt vad det är. Hur tar man sig an det på ett strukturerat sätt?
 • Krishantering – När världen tycks falla omkring en, hur sorterar man i huvudsak och bisak. Och om man bättre vill förbereda sig inför nästa gång, men inte vet vilken slags kris det kommer att vara då, hur gör man då?

Föreläsningen /Workshopen vänder sig till
Ledare och medarbetare i alla typer av organisationer

Upplägg
Föreläsningar / Workshops kan ske såväl digitalt som live och även i kombination med breakout-sessions för övningar, diskussioner och reflektion. Alla föreläsningar och workshops anpassas alltid utifrån era behov och önskemål. Uppläggen kan vara allt från någon timme till heldagsupplägg. Robert föreläser både på svenska och engelska.

 

Referenser

Stort tack för din inspirerande föreläsning för våra företagare i dag. Vi har fått fin respons och flera blev mycket berörda av din story.
Business Region Göteborg AB, Företagsutveckling

Helt fantastiskt! Det har pratats om Roberts föreläsning i flera dagar nu. Det var fullsatt i lokalen, vilket det aldrig har varit förut. Han kopplade an till deras verksamhet och passade målgruppen perfekt. Otroligt lyckat!
Margareta Samuelsson, Quality Management, Saab Fighter Aircraft

Robert var fantastiskt bra!!! Han både berörde och inspirerade samtliga chefer – som de flesta är ingenjörer i grund och botten. En av dem återkopplade t.o.m. att han under lång tid efter Roberts anförande knappt kunde prata för att han var så tagen av den fantastiska berättelsen som Robert delade med sig av.
Ninja Jernemalm, HR Head, PIM RBS Kista, Ericsson AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision