Intresseanmälan

Rolf Gustavsson Journalist, författare, EU-kännare & utrikeskorrespondent

Moderator och föreläsare med stor EU-kunskap

Rolf Gustavsson är journalist, författare och föreläsare. Under åtskilliga år var Rolf kolumnist och korrespondent för Svenska Dagbladet bland annat i Bryssel.

Rolf intar en särställning i svensk Europajournalistik då han varit Brysselkorrespondent och EU-kännare sedan 1980-talet. Han har bland annat gett ut skriften EG – integration och suveränitet.

Vill du anlita Rolf Gustavsson som moderator eller föreläsare kontakta oss på Skillspartner så hjälper vi dig snabbt och enkelt.

Presentation

2011 tilldelades Rolf Gustavsson Publicistklubbens stora pris med motiveringen som lyder: ”Kunnig, envis och en aning sardonisk guidar han oss i Europa. Den vimsiga politiken, de kryptiska fördragen och den blytunga historien – allt blir begripligt och intressant i Gustavssons sällskap.”

1989 tilldelades han Sydsvenskas Europapris och 2007 Söderbergska Journalistpriset. Rolf Gustavsson har också skrivit flera böcker.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards