Intresseanmälan

Rolf Gustavsson Journalist, författare, EU-kännare & utrikeskorrespondent

Moderator och föreläsare med stor EU-kunskap

Rolf Gustavsson är journalist, författare och föreläsare. Under åtskilliga år var Rolf kolumnist och korrespondent för Svenska Dagbladet bland annat i Bryssel.

Rolf intar en särställning i svensk Europajournalistik då han varit Brysselkorrespondent och EU-kännare sedan 1980-talet. Han har bland annat gett ut skriften EG – integration och suveränitet.

Vill du anlita Rolf Gustavsson som moderator eller föreläsare kontakta oss på Skillspartner så hjälper vi dig snabbt och enkelt.

Presentation

2011 tilldelades Rolf Gustavsson Publicistklubbens stora pris med motiveringen som lyder: ”Kunnig, envis och en aning sardonisk guidar han oss i Europa. Den vimsiga politiken, de kryptiska fördragen och den blytunga historien – allt blir begripligt och intressant i Gustavssons sällskap.”

1989 tilldelades han Sydsvenskas Europapris och 2007 Söderbergska Journalistpriset. Rolf Gustavsson har också skrivit flera böcker.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium