Intresseanmälan

Rolf Gustavsson Journalist, författare, EU-kännare & utrikeskorrespondent

Moderator och föreläsare med stor EU-kunskap

Rolf Gustavsson är journalist, författare och föreläsare. Under åtskilliga år var Rolf kolumnist och korrespondent för Svenska Dagbladet bland annat i Bryssel.

Rolf intar en särställning i svensk Europajournalistik då han varit Brysselkorrespondent och EU-kännare sedan 1980-talet. Han har bland annat gett ut skriften EG – integration och suveränitet.

Vill du anlita Rolf Gustavsson som moderator eller föreläsare kontakta oss på Skillspartner så hjälper vi dig snabbt och enkelt.

Presentation

2011 tilldelades Rolf Gustavsson Publicistklubbens stora pris med motiveringen som lyder: ”Kunnig, envis och en aning sardonisk guidar han oss i Europa. Den vimsiga politiken, de kryptiska fördragen och den blytunga historien – allt blir begripligt och intressant i Gustavssons sällskap.”

1989 tilldelades han Sydsvenskas Europapris och 2007 Söderbergska Journalistpriset. Rolf Gustavsson har också skrivit flera böcker.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg