Intresseanmälan

Sébastien Boudet Konditor, kock, bagare, författare, matdebattör & programledare

Mat med fokus på ekologi, hållbarhet och kretslopp

Sébastien Boudet arbetar med att sprida sin kunskap och vision om bra mat och bröd genom att hålla kurser och föreläsningar runt om i landet. Hans arbete handlar mycket om att bygga broar mellan produktion och förädling, hela vägen fram till konsumenten. Allt med stort fokus på ekologi, hållbarhet och kretslopp.

Sébastien blev känd för svenska folket som den franske surdagsbagaren när han sommarpratade 2012.

Surdegsbröd är mitt liv, mitt sätt att berätta min historia, vem jag är och vad jag älskar.
– Sébastien Boudet

Presentation

Sébastien Boudet är konditor, kock, bagare, författare, matdebattör och programledare.

Sébastien kommer från en bagarsläkt och har sedan barnsben drillats i konsten att baka surdegsbröd, briocher, chouquetter och croissanter med mera. Han är konditor/bagare utbildad i Frankrike och flyttade till Sverige i början av 2000-talet då han blivit kär i en svensk tjej. Sébastien startade därefter det prisbelönta bageriet Le Petite France på Kungsholmen i Stockholm och har gått i spetsen för surdegsrevolutionen som dragit över landet.

Sébastien Boudets debutbok ”Den franske bagaren: Surdeg, mat, kärlek” (Bonnier Fakta) har tryckts i fem upplagor och utsetts till världens bästa kokbok vid Gourmand World Cookbook Awards. Boken har också översatts till engelska och släppts ut i världen. Sébastien har också utkommit med böckerna ”Le bakbok: Matbröd & sötebröd av den franske bagaren” (Bonnier Fakta) och Min franska kokbok som är Sébastiens kärleksförklaring till bra, näringsrik och god mat.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun