Intresseanmälan

Sigrid Bárány TV-kock

Fotograf
Frida Wismar

Välkommen till Sigrids kök

Sigrid Bárány gör allt från matreportage till företagsevent, matmässor, matlagningsdemonstrationer och kreerar och säljer matrecept till tidningar, PR-bolag och livsmedelsbolag.

Boka Sigrid Bárány här till ditt matevent. ”Mat upplevs bäst live. Då kan man insupa doften, smaken och atmosfären på samma gång”, säger Sigrid. Eller varför inte anlita Sigrid för ett cookalong.

 

Presentation

2012 vann Sigrid tävlingen Sveriges mästerkock, TV4s tävlingen där okända matlagare från hela Sverige får visa vad de kan. Numera ser man Sigrid Bárány alltsom oftast i TV4 eller så kan man läsa hennes matreportage i Expressen.

Sigrid kan bokas som föreläsare, kock och konferencier.

Sigrid Bárány har gett ut böckerna ”Spisvärme” och ”Sigrids Kök”.

2012 vann Sigrid Bárány tävlingen Sveriges mästerkock. Boka Sigrid Bárány här till ditt matevent. "Mat upplevs bäst live. Då kan man insupa doften, smaken & atmosfären på samma gång". Eller varför inte anlita Sigrid för ett cookalong. Föreläser också. Ring 08-684 049 24.

I min värld handlar allt om kopplingen mellan mat och känslor – Sigrid Bárány

Exempel på teman och rubriker

 • Måltidskultur
 • Måltiden som hälsoresurs

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun