Intresseanmälan

Sonia Elvstål

När benet kapades började mitt liv: om att hitta livsglädje och nya perspektiv på vardagen

Sonia Elvstål håller inspirationsföreläsningar om mål, motivation och drömmar kopplat till hälsa. Sonia miste sitt vänstra underben i en motorcykelolycka men tack vare olyckan började ett bättre liv. Ta del av Sonias erfarenheter kring att sätta mål i livet för att ta sig framåt ger än vändning till ett mer berikande liv.

Med en livsglädje som smittar tar hon med sig åhörarna på en resa genom en olycka, ett ben kortare och till ett bättre liv.

Med en järnvilja och obotlig optimism har hennes CV fyllts på med allt ifrån deltagande i SVTs ” Mot alla odds”, grundat Piratfestivalen till att vara demolerad robot i TV-serien ”Äkta människor”. Just nu har hon siktet inställt mot Paralympics i Kina 2022…på snowboard.

Presentation

Sonia Elvståls mål med föreläsningarna är att inspirera till större närvaro i livet. Konsten att våga, kämpa och utmana. Sonia delar med sig av hennes erfarenheter, bjuder på glädje och insikter, varvar humor och skratt med allvar och eftertanke – allt för att lämna efter sig en känsla av att livet ger oss oändligt många möjligheter. Konsten att ta tillvara på de oändliga möjligheterna som livet ger.

Sonia Elvstål. Inspirationsföreläsare. Med livsglädje som smittar tar hon med sig åhörarna på en resa genom en olycka, ett ben kortare till ett bättre liv.

Sonia Elvstål har siktet inställt på att tävla i snowboard vid Paralympics i Kina 2022.

Sonia erbjuder föredrag anpassade till er dag, välj en föreläsning som är skräddarsydd efter önskemål inom ämnena mål, delmål, hälsa, att våga, kämparglöd, drömmar och motivation. Energiboost, perspektiv och livsglädje.

Hennes föreläsning passar till flera olika sammanhang där man behöver fylla på med inspiration, motivation och kicka igång med en extra dos av livsglädje. Sonia Elvstål förgyller gärna era personaldagar, kongresser, medlemsmöten eller andra sammankomster. Oavsett dagens tema så behöver man ge åhörarna tid för att få lyssna, inspireras och släppa pennan för att bara få lyssna och inspireras utifrån sitt eget liv och behov. Sonia inspirerar till att ta vara på livet vi lever.

Exempel på teman och rubriker

 • Mål & delmål
 • Kämparglöd
 • Drömmar
 • Motivation
 • Perspektiv
 • Livsglädje

Referenser

Det har varit inspirerande föreläsningar med humor och allvar i en härlig mix. Sonia smittar ner åhörarna med hennes inre glöd och helt otroliga drivkraft. Alla borde lyssna och inspireras av henne.
SEKO

Sonia är en riktigt riktigt bra föreläsare och förebild. Hon berättar om hur livet snabbt kan förändras och får alla att förstå att det är vår egen inställning som gör skillnad.
Eductus Östersund

Det har varit inspirerande föreläsningar med humor och allvar i en härlig mix. Sonia smittar ner åhörarna med hennes inre glöd och helt otroliga drivkraft. Alla borde lyssna och inspireras av henne.
Adeona Mervärden

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision