Intresseanmälan

Sonia Elvstål

När benet kapades började mitt liv: om att hitta livsglädje och nya perspektiv på vardagen

Sonia Elvstål håller inspirationsföreläsningar om mål, motivation och drömmar kopplat till hälsa. Sonia miste sitt vänstra underben i en motorcykelolycka men tack vare olyckan började ett bättre liv. Ta del av Sonias erfarenheter kring att sätta mål i livet för att ta sig framåt ger än vändning till ett mer berikande liv.

Med en järnvilja och obotlig optimism har hennes CV fyllts på med allt ifrån deltagande i SVTs ” Mot alla odds”, grundat Piratfestivalen till att vara demolerad robot i TV-serien ”Äkta människor”. Sonia är även Sveriges enda klassificerade ParaSnowboardåkare, och reser runt och tävlar i världen i Banked Slalom.

Presentation

Sonia Elvståls mål med föreläsningarna är att inspirera till större närvaro i livet. Konsten att våga, kämpa och utmana. Sonia delar med sig av hennes erfarenheter, bjuder på glädje och insikter, varvar humor och skratt med allvar och eftertanke – allt för att lämna efter sig en känsla av att livet ger oss oändligt många möjligheter. Konsten att ta tillvara på de oändliga möjligheterna som livet ger.

Sonia Elvstål. Inspirationsföreläsare. Med livsglädje som smittar tar hon med sig åhörarna på en resa genom en olycka, ett ben kortare till ett bättre liv.

Sonia elitsatsar i ParaSnowboard som den hittills enda klassificerade åkaren i Sverige.

Sonia erbjuder föredrag anpassade till er dag, välj en föreläsning som är skräddarsydd efter önskemål inom ämnena mål, delmål, hälsa, att våga, kämparglöd, drömmar och motivation. Energiboost, perspektiv och livsglädje.

Hennes föreläsning passar till flera olika sammanhang där man behöver fylla på med inspiration, motivation och kicka igång med en extra dos av livsglädje. Sonia Elvstål förgyller gärna era personaldagar, kongresser, medlemsmöten eller andra sammankomster. Oavsett dagens tema så behöver man ge åhörarna tid för att få lyssna, inspireras och släppa pennan för att bara få lyssna och inspireras utifrån sitt eget liv och behov. Sonia inspirerar till att ta vara på livet vi lever.

Exempel på teman och rubriker

 • Mål & delmål
 • Kämparglöd
 • Drömmar
 • Motivation
 • Perspektiv
 • Livsglädje

Referenser

Det har varit inspirerande föreläsningar med humor och allvar i en härlig mix. Sonia smittar ner åhörarna med hennes inre glöd och helt otroliga drivkraft. Alla borde lyssna och inspireras av henne.
SEKO

Sonia är en riktigt riktigt bra föreläsare och förebild. Hon berättar om hur livet snabbt kan förändras och får alla att förstå att det är vår egen inställning som gör skillnad.
Eductus Östersund

Det har varit inspirerande föreläsningar med humor och allvar i en härlig mix. Sonia smittar ner åhörarna med hennes inre glöd och helt otroliga drivkraft. Alla borde lyssna och inspireras av henne.
Adeona Mervärden

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg