Intresseanmälan

Susanne Birgersdotter Digital entreprenör

Entreprenörskap, affärsutveckling, investeringar och innovation

Susanne Birgersdotter har grundat spelbolaget IGOTCHA och har mer än 20 appar i bagaget. Susanne är en omtalad entreprenör vars bolag lockat investerare som hotellmiljardären Petter Stordalen och deckarförfattaren Camilla Läckberg. Hur hamnar man på första plats i Appstore utan kunskap om programmering? Om det och mycket annat bjuder Susanne Birgersdotter på när hon föreläser om entreprenörskap, affärsutveckling och högt satta mål.

Följ med på en energigivande resa unik i sitt slag och boka en inspirationsföreläsning med coola IT-entreprenören och inspirationstalaren Susanne Birgersdotter på teman kring entreprenörskap, affärsutveckling, investeringar och innovation hos Skillspartner.

Presentation

Den digitala entreprenören och appdrottningen Susanne Birgersdotter menar att nyckeln till framgång är att ha självdistans nog att våga be om hjälp, vilket hon i sina föreläsningar illustrerar med berättelser och exempel från sin egen verklighet. Hon talar om sina medgångar liksom motgångar och problem som uppstår på vägen både som start up entreprenör och kvinna i en mansdominerad bransch.

Under sina föreläsningar delar inspirationstalare Susanne Birgersdotter generöst med sig av tips och strategier för hur man kan hitta vägar framåt och nyckelpersoner att kontakta, hur man behåller modet, lusten och visionen trots ständig oro för konkurs, och hur man går in i investerarmöten med högt huvud fast man vet hur desperat man egentligen är.

Exempel på teman och rubriker

 • Hur kan man lyckas med sin idé utan några faktiska kunskaper om affärsfältet?
 • Vilka fallgropar bör man undvika och vilka terränger behöver man ta sig igenom för att landa i framgång?
 • Hur tar du dig fram som kvinna i en mansdominerad bransch? Konkreta tips och stragegier!
 • Alla kan göra en app.

Referenser

”Susanne är en sann entreprenörssjäl med stor förmåga att möta och engagera. Hennes positiva, ögonöppnande och underhållande insikter och erfarenheter ger både verktyg och inspiration. Hon lyckas fånga publiken genom humor, berättelser och exempel från sin egen verklighet för att illustrera stora digitala förändringar. Hon är en frisk fläkt på scen som entusiasmerar och får publiken att reflektera över den snabba takt digitaliseringen har idag och vilka möjligheter det innebär för entreprenörskap och tillväxt.”
Projektledare, Dagens Industri

“Tack för idag, Det var mycket inspirerande att höra din resa, och jag vill höra mer!! Imponerande! Modigt! Läckert!”
åhörare, Event Veckans Affärer

”As a keynote speaker, in a recent Startup Ideation Bootcamp held by the Founder Institute, Susanne captured and inspired the audience with her passion and “nothing is impossible”-attitude. She’s a living proof that you don’t have to be an engineer or know how to program to become a successful founder of a tech-startup. As a top notch Founder Institute mentor, Susanne delivers valuable advise in a wide range of topics: from how to deal with the emotional roller-coaster of being an entrepreneur to hands on tips for how to attract and negotiate with investors.”
Business Incubator, Founders Institute

”You´re an amazing speaker and inspiring woman. Looking forward to seeing you on stage again!”

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision