Intresseanmälan

Tina Thörner Kartläsare & rallysportprofil, damvärldsmästare 3 gånger

Ett hållbart och balanserat privat- och yrkesliv

Ett hållbart och balanserat privat- och yrkesliv är vad Tina Thörner fokuserar på för att skapa livskvalitet i sitt liv. Detta är den röda tråden genom allt vad hon tar sig för och Tina har de senaste åren blivit en av Sveriges mest populära föreläsare och har uppdrag och driver projekt runt om i världen.

Genom sina föreläsningar och gedigna utbildningar – vid sidan om sitt uppdrag som en av världens främsta kartläsare – mixar Tina Thörner kunskaper och erfarenheter med sina utmaningar och upplevelser från motorsporten och applicerar dessa i livet.

Presentation

Tina Thörner har skapat sig ett namn som talare, inspiratör, ledare, coach och motivator. Dessutom är hon flitigt anlitad som coach och mentor för ledningsgrupper och organisationer.

Nu tar Tina Thörner steget längre och skapar en unik och exklusiv möjlighet för intresserade att i ett nära samarbete med henne kunna utveckla sig själva och sitt team i roller som; ledare, chef och medarbetare under en eller två dagar.

Gemensamt för Tina Thörners olika föreläsningar och workshop är att de har en unikitet att verkligen sortera bort det oviktiga och kliva in i ämnets kärna, direkt. Hon mixar foton, film och musik i ett härligt tempo.

Här kommer det ”lyfta på en och annan sten” – vilket berör, ger insikter och tar fram viljan att skapa verktyg för att hantera både sig själv och andra. Deltagarna kommer laddas med energier och glädje för att kunna sprida växtkraft i tider av utmaning.
– Tina Thörner

Tina föreläser på tyska, engelska och svenska och har hela världen som arbetsplats.

Tina Thörner fyller sina föreläsningar med kunskap, konkreta livserfarenheter, verktyg för att själv kunna utvecklas, aha-upplevelser och så stora portioner av glädje. Helhetsperspektiv som hjälper dig ta dig an såväl arbetsplatsens som livets utmaningar. Vill du veta mer, ring 08-684 049 24.

Tinas föreläsningar bygger på hennes personliga erfarenheter varvat med uppdaterad kunskap då det gäller personlig utveckling och coachande ledarskap. Foto: Ferdi Kraeling

Exempel på teman och rubriker

 • Motivation och Inspiration (skapa laddade batterier för sig själv och sina dagar i livet)
 • Kroppen och Knoppen (fysisk och mentala verktyg för att må bra)
 • 100% hälsa
 • Livsglädje – frigör potentialen och mät morgonens utmaningar
 • Ledarskap (Coachande och anpassande, personliga samt laget)
 • Att skapa vägval för framgång (Storytelling från min livsresa mot nya höjder)
 • Rallyresan (från Bonntös till Världsmästarinna)
 • Teambuilding (verktyg som hjälper till att skapa cementen mellan byggstenarna

Referenser

”Tina Thörner överträffade förväntningarna vi är hemskt nöjda med föreläsningen. Hon bjöd verkligen på sig själv och fångade den spirit som är i gänget, hon spelade an på den tonen flera gånger vilket uppskattades och när vi gjorde reflektion dagen efter visade det att hon var den stora behållningen för dagen och hon gick rakt in i hjärtat på många. Så vi är mycket nöjda.”
Ikea Sweden AB

”Vi är mycket nöjda med Tina hon är lättsam, energisk och lättillgänglig. Ämnet är brett och det gör så klart att man inte kan fokusera på precis allt.”
Kriminalvården i Kristianstad

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg