Intresseanmälan

Trine Grönlund

Konsten att sänka tempot utan att tappa farten

Jag vill inspirera och uppmuntra högpresterande individer till en roligare och mer mentalt hållbar vardag där de kan prestera och må på topp utifrån sitt bästa jag!
– Trine Grönlund

Trine, en passionerad världsmedborgare som arbetade 12 år som chef inom IT- och reklambranschen i New York. Idag är hon en eftertraktad och uppskattad föreläsare och företagskonsult i både Danmark och Sverige som brinner för den mentala hållbarheten på den högpresterande arbetsplatsen.

Presentation

Genom sina banbrytande föreläsningar, workshops och medarbetar-program uppmanar hon till mer ”innergi på jobbet” genom att sänka tempot, öka medvetenheten och lämna rum för reflektion, återhämtning och fokus i den snabba vardagen. Allt för att skapa en mer human och hållbar företagskultur som ger medarbetarna möjlighet att prestera och må på topp utifrån sitt bästa hållbara jag.

Trine modererar, programleder och föreläser obehindrat på engelska, svenska och danska.

Trine Grönlund som moderator
Trine är även känd för att vara en karismatisk, påläst och engagerad moderator som har en förmåga att få alla att känna sig trygga på scen. Oavsett det är avancerade paneldebatter eller djupgående intervjuer, 5000 förväntansfulla kunder, eller ett hundratal entusiastiska entreprenörer, lyckas hon alltid skapa en personlig stämning omkring sig.

Trine Grönlund är en mästare på att kombinera business med feelgood och lyckas alltid dra fram såväl fakta som de mjuka värdena och människorna bakom affärsfasaden.

Exempel på teman och rubriker

Går det att sänka tempot utan att tappa farten?
– en föreläsning om mental hållbarhet och vikten av reflektion, återhämtning och fokus för ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande.

Den digitala utvecklingen har skruvat upp tempot rejält under de senaste åren. Den ständiga uppkopplingen lämnar allt mindre rum för avkoppling samtidigt som mycket mer information skall tas in och tas ställning till på allt kortare tid. Detta i takt med en snabbföränderlig värld, med kraftigt ökad konkurrens, gör att kraven på oss alla blivit allt större och komplexare.

I en tid då allting ska gå allt fortare kontrar den ambitiösa entreprenören, tidigare New York-bon, numera SLOW-aktivisten Trine Grönlund med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Under denna banbrytande, EQ- baserade föreläsningen uppmanar hon oss alla till att sänka tempot lite, kliva ur tidsofferrollen, ta ett större självvalt personligt ansvar och fylla på med reflektion, fokus och återhämtning.

Föreläsningen erbjuder alla en unik möjlighet att ta till sig nya innovativa tankesätt och vanor. Handfasta, värdefulla tips varvas med aktuell forskning, konkreta ”cases”, påfyllande energi, samtal och egen reflektion.

Syfte med föreläsningen

 1. Förse högpresterande ledare och medarbetare med verktyg, insikter och kunskaper som kan hjälpa dem att prestera och må på topp i vardagen utifrån sitt bästa hållbara jag.
 2. Stärka den mentala hållbarheten och det personliga ledarskapet.
 3. Inspirera till att sänka tempot lite i vardagen…utan att tappa farten – för att kunna ta mer medvetna och hållbara beslut.
 4. Plantera ett frö till en mer mentalt hållbar företagskultur, för ökad produktivitet, kreativitet och välbefinnande.

Ur föreläsningen:

TA KONTROLL ÖVER TEMPOT I DITT LIV!
KLARA, FÄRDIGA, SLOW!
Får vi mera gjort om vi stressar? Förväntas det att vi ska springa hela tiden?
Lär dig ta ett större självvalt personligt ansvar för tempot i ditt liv. Hitta nya förebilder. Nya vanor. Förstå varför flera timmar inte alltid är lika med mera gjort. Lär dig stanna upp, iaktta och ifrågasätta. Lär dig justera och optimera hastigheten. Börja göra saker och ting i sin rätta takt. Öva upp din ”lugn”-kapacitet och stå stark i ditt eget unika tempo – där just du presterar och mår på topp – medan du respekterar men inte påverkas av andras.

TA KONTROLL ÖVER TANKARNA!
REFLEKTION, SJÄLVINSIKT OCH MEDVETNA VAL
Stanna upp. Sortera tankar och information. Lär dig träda in i ett utifrån-perspektiv där du kan tänka skarpt i det komplexa. Få mer självinsikt, bli mer medveten och lär dig förstå̊ hur dina tankar och ditt förhållningssätt till dem dikterar hur du upplever din vardag.

TA KONTROLL ÖVER DITT FOKUS!
FOKUS PÅ HÄR OCH NU OCH EN SAK I TAGET
Få mer gjort, på kortare tid, med mindre ansträngning och ökat välbefinnande! Lär dig sluta ”duttjobba”. Stäng ute allt brus, zooma in och fokusera på en sak i taget. Släpp tankar kring det som varit eller oron inför det som kommer och landa här och nu. Få till ett skarpare mer alert tillstånd där du ser saker i högre upplösning för att kunna urskilja detaljerna i det komplexa.

TA KONTROLL ÖVER PAUSERNA!
TID TILL ÅTERHÄ̈MTNING OCH HJÄRNFRID
Det är inte stressen som gör oss sjuka utan bristen på återhämtning. Lär dig pausa för att förnyas, utvecklas och leva hållbart. Lär dig arbeta som en sprinter som ger järnet i små fokuserade portioner åt gången, för att sen vila. Öka din kunskap kring risken och ineffektiviteten bakom att ”bara springa på”. Få insikt i hur små stunder av återhämtning i vardagen kan förebygga långvarig utmattning och psykosocial ohälsa. Lär dig förstå hur hjärnan kan optimeras genom pauser och omstarter för att uppnå ”hjärnfrid”.

Trine bjuder på handfasta tips som varvas med aktuell forskning och konkreta ”micro actions” som kan användas omgående.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg