Intresseanmälan

Yvonne Lin

Balans - Kroppen, själen och livet

Alla talar om den men var finns den? Balans arbete och fritid? Balans träning och återhämtning? Balanserad kost? Lär dig mer om hur du hittar din balans i tillvaron.

Yvonne Lin är medicine magister och har tillika en master i psykologi. Hon varvar därför psykologiska respektive fysiologiska teorier och principer inom områdena kost, träning och välmående. Konkreta praktiska tips utlovas.

Presentation

Yvonne Lin har två VM-guld i fullkontakt kampsport, en master i psykologi och en magister i Arbetsmiljö & Hälsa. Med helhet och vetenskap som ledstjärna visar hon vägen till en hälsosam livsstil. Hon särskiljer fakta från flum och ger konkreta tips för hur man får satsningar inom kost- och träning att ge resultat.

Yvonne har under flera år verkat som Sveriges Televisions hälsoexpert i Godmorgonsoffan och haft sitt eget hälso- och träningsprogram i radio. Hon har skrivit nio böcker inom områdena hälsa och träning. Yvonne Lin är en stark influencer och bloggare.

Yvonne Lins styrka är hennes tvärvetenskapliga akademiska bakgrund och gedigna praktiska erfarenhet från rådgivning inom kost, träning och psykiskt välbefinnande. Hon kan anpassa innehåll till målgrupp på ett entusiasmerande sätt och levererar tips och lättnad snarare än pekpinnar.

Yvonne har också föreläsningar tillsammans med sin man Anatoli Grigorenko, doktor och idrottsforskare inom begränsningsfaktorer inom elitidrott + neurovetenskap/biomekanik. Även Anatoli är kampsportare från Judo. Tillsammans har de skrivit boken ”Ortorexi – fixering vid nyttiga livsmedel och tvångsmässig träning. De håller även tillsammans föreläsningar om ortorexi och överträning.

Yvonne Lin har gett ut nio böcker och häften om träning och friskvård, bland andra ”Hälsa och träning i öst och väst” (2007), ”Pilates på matta” (2006), ”Pilates med boll” (2005), ”Taiji som mental träning” och ”Wellness: Kroppen, Själen och Livet”.

Yvonne har bott och tränat kampsport i Kina, hon har bott och tränat aerobics på Jane Fondas i Beverly Hills, hon har bott och tränat närkamp med kustjägare i Sverige men inte minst så har hon spenderat mycket tid och instruerat i det forna Sovjet Unionen.

Yvonne är gundare till den officiella sporten Sport Aerobics ( vars internationella arbete hon även fick en hedersutmärkelse för av det internationella gymnastikförbundet FIG). Hon har varit Landslagschef och numera ordförande för Svenska Kung Fu & Wushuförbundet samt ledamot i det Europeiska Kung Fu och Wushuförbundet.

Exempel på teman och rubriker

 • Balans – kroppen, själen och livet
 • Motivation för mat och motion
 • Hälsohets – när kost och träning går över styr
 • Ortorexi och överträning

Referenser

Yvonne Lin är en suverän föreläsare som tar oss med på en spännande resa genom olika tiders och kulturers sätt att se på hälsa. På ett humoristiskt och underhållande sätt delar hon generöst med sig av all sin kunskap och kompetens inom området, och väcker upp nya tankar och sätt att se på saken.
Lisa Edén, Västra Götalandsregionen

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg