Entusiastisk högpresterare eller oengagerad medelmåtta – vad är det som gör skillnaden?

Vilka faktorer avgör om en människa förmår utnyttja sin fulla potential, dra nytta av all sin begåvning? Hur identifierar man en potentiell högpresterare bland mängden av ambitiösa talanger som inte kommer att hålla hela vägen? Sist, men inte minst: hur blir man en uthållig, stresstålig och entusiastisk högpresterare?

Låter det hurtigt att ens fråga så? Kanske det, men faktum är att det finns forskningsderiverade och praktiskt användbara svar på dessa frågor, som presenteras på ett oförglömligt sätt. Kom och lär, låt dig inspireras och ha roligt en stund på samma gång!

Tonvikten ligger på att ge deltagarna en översiktlig inblick i den ”verktygslåda” som forskningen har visat är avgörande både för att bli högpresterande och för att hålla i långa loppet. Vem som helst kan höja sin prestationsförmåga om man bara vet vad man ska träna på. Större delen av denna föreläsning ägnas åt att gå igenom hur man kan göra, vad man kan träna på. Prestationsförmåga beror inte bara på medfödd begåvning, utan är i allra högsta grad utvecklingsbar. Forskning i prestationspsykologi har visat vilka de färdigheter och egenskaper är, som avgör hur väl en människa fungerar i olika situationer, inför utmaningar och krav.

Den typ av personlig hävstångskompetens som här avhandlas blir varje dag allt viktigare för alla dem som jobbar på konkurrensutsatta arbetsplatser, där stora krav ställs på individens förmåga att ta ansvar för sin del av värdeskapandet, sin energi, entusiasm och motivation även i perioder av hög arbetsbelastning, snabb förändringstakt, komplexa uppgifter och tuffa krav från kund/uppdragsgivare.

Föreläsningen kan anpassas efter speciella behov, till exempel säljteam, projektgrupper, chefer/ledare, ledningsgrupper, arbetslag som är påtvingade stora förändringar eller står inför särskilt krävande arbetsperioder med mera.

Om utbildaren;
Clas Malmström, leg. läkare, psykiater, beteendeterapeut, forskare och föreläsare med mångårig erfarenhet av att arbeta med prestationshöjande program på arbetsplatser och inom idrotten.

Läs mer om Clas Malmström>>

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg