Entusiastisk högpresterare eller oengagerad medelmåtta – vad är det som gör skillnaden?

Vilka faktorer avgör om en människa förmår utnyttja sin fulla potential, dra nytta av all sin begåvning? Hur identifierar man en potentiell högpresterare bland mängden av ambitiösa talanger som inte kommer att hålla hela vägen? Sist, men inte minst: hur blir man en uthållig, stresstålig och entusiastisk högpresterare?

Låter det hurtigt att ens fråga så? Kanske det, men faktum är att det finns forskningsderiverade och praktiskt användbara svar på dessa frågor, som presenteras på ett oförglömligt sätt. Kom och lär, låt dig inspireras och ha roligt en stund på samma gång!

Tonvikten ligger på att ge deltagarna en översiktlig inblick i den ”verktygslåda” som forskningen har visat är avgörande både för att bli högpresterande och för att hålla i långa loppet. Vem som helst kan höja sin prestationsförmåga om man bara vet vad man ska träna på. Större delen av denna föreläsning ägnas åt att gå igenom hur man kan göra, vad man kan träna på. Prestationsförmåga beror inte bara på medfödd begåvning, utan är i allra högsta grad utvecklingsbar. Forskning i prestationspsykologi har visat vilka de färdigheter och egenskaper är, som avgör hur väl en människa fungerar i olika situationer, inför utmaningar och krav.

Den typ av personlig hävstångskompetens som här avhandlas blir varje dag allt viktigare för alla dem som jobbar på konkurrensutsatta arbetsplatser, där stora krav ställs på individens förmåga att ta ansvar för sin del av värdeskapandet, sin energi, entusiasm och motivation även i perioder av hög arbetsbelastning, snabb förändringstakt, komplexa uppgifter och tuffa krav från kund/uppdragsgivare.

Föreläsningen kan anpassas efter speciella behov, till exempel säljteam, projektgrupper, chefer/ledare, ledningsgrupper, arbetslag som är påtvingade stora förändringar eller står inför särskilt krävande arbetsperioder med mera.

Om utbildaren;
Clas Malmström, leg. läkare, psykiater, beteendeterapeut, forskare och föreläsare med mångårig erfarenhet av att arbeta med prestationshöjande program på arbetsplatser och inom idrotten.

Läs mer om Clas Malmström>>

Kontakta oss på Skillspartner för förslag på ett skräddarsytt upplägg som passar din organisation och de utmaningar ni står inför!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision