HYBRIDA, DIGITALA & FYSISKA MÖTEN I PRAKTIKEN: Hur du skapar motiverande möten som ger önskat resultat

Gratis webinarium chefer eller för dig som planerar och genomför möten, utbildningar eller konferenser

De flesta organisationer och företag ser just nu över hur vi skall jobba när vi börjar att återgå. Det hybrida arbetslivet kommer för många innebära ett nytt arbetssätt.

Var, när och hur kommunicerar vi vad?  Vilka möten skall vara fysiska, digitala eller hybrida?

Häng med på ett smakprov på vår utbildning med samma namn. Du kommer få med dig tänkvärda tankar och konkreta verktyg för att det hybrida arbetslivet skall fungera. Du får också med dig vilka effekter utbildningen ger dig eller om du skulle vilja ha den anpassad för just din organisation.

Anmäl dig till en inspirerande kortföreläsning med mötesspecialisterna Heléne Arvidsson och Micke Darmell.

Välkommen!

Anmälan sker till: info@skillspartner.com
Skicka ditt namn, företag, telefonnummer och mejladress till mejladressen ovan så får du möteslänken i retur. Inbjudan är personlig. Vi har begränsat antalet deltagare.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium