Intresseanmälan

Annakarin Nyberg Internetforskare & bästsäljande författare

Digitalt entreprenörskap

Annakarin Nyberg är internetforskare, föreläsare och bästsäljande författare. Hon föreläser om digitalt entreprenörskap – hur man bygger sitt varumärke, skapar hållbarhet i kundrelationer och marknadsför sig på nätet. Annakarin talar även om äldre och IT och vad som kan hända när de lite bortglömda användarna tar klivet ut på nätet.

Annakarin arbetar också som moderator för både konferenser och galor.

Boka Annakarin Nyberg som moderator eller för en föreläsning om olika perspektiv på digitalt entreprenörskap, sociala medier och härskartekniker. 

Presentation

Genom sin forskning har Annakarin Nyberg många års erfarenhet av frågor som på olika sätt rör vad det innebär att leva med IT. Erfarenheterna omfattar både unga och vuxna och belyser utmaningar och möjligheter som följer av att IT får allt större utrymme i våra liv. Annakarin arbetar även med utveckling av tjänsteinnovationer och affärsmodeller.

Annakarin Nyberg är en mycket van föreläsare har bland annat nominerats till Umeå Studentkårs Pedagogiska Pris och mottagit den samhällsvetenskapliga fakultetens pedagogiska pris.

Som föreläsare är Annakarin Nyberg alltid mycket påläst, inspirerande och underhållande. Hon har gjort sig känd för att lyckas presentera forskning så att det blir både underhållande och begripligt.

Exempel på teman och rubriker

Digitalt entreprenörskap
Instagram, Facebook, bloggar, Twitter och gud vet vad… Hur gör man egentligen om man vill bygga sitt varumärke, etablera hållbara kundrelationer och marknadsföra sig med sin egen tid som insats

Entreprenörskap och glesbygd
IT-samhället skapar nya förutsättningar för entreprenörer och företagare. Vilka hinder kan vi vänta oss och vilka möjligheter ser vi? Kan glesbygden till och med utgöra en konkurrensfördel?

Kvinnors företagande på nätet
Vad vet vi om kvinnors företagande på nätet idag? Hur gjorde pionjärerna och vad kan vi lära oss av dem

Äldre och IT
Vad händer när våra seniorer, de lite bortglömda användarna, ger sig ut på nätet? Annakarin utgår från sina egna erfarenheter av forskning om äldre och IT.

Morgondagens medarbetare gör entré
En ny generation medarbetare gör entré på arbetsmarknaden. De skapar nya, oväntade karriärvägar och är ständigt uppkopplade. Vilka är de och hur kan vi förstå dem?

Referenser

Intressant och fascinerande föreläsning där entreprenörskapet lyfts i ny bransch och där metoder för företagande belyses ur ett nytt perspektiv. Mycket lärorikt och med glimten i ögat.
Västerbottens Handelskammare

Förbered er på nya insikter, perspektiv och tankeställare!
Regionchef, Venture Cup Nord

Vi på Almi tycker att det var värdefullt med en inblick i de nya affärsmodeller som skapats, där nya strategier och ett nytänk krävs för att skapa lönsamma och framgångsrika företag! Den inblicken har ni verkligen bidragit till!
Almi Företagspartner Nord AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium