Intresseanmälan

Anne-Marie Strandberg

Retorik för alla tiders kommunikation

Vet du vad du vill ha sagt och hur du säger det? Vad påverkar dig och hur påverkar du andra? Vad säger du, kunderna, kollegorna, politikerna och omvärlden egentligen? Hur når du ut med ditt budskap på ett övertygande sätt? Vad är det som gör att vissa övertygar bättre än andra?

Anne-Marie Strandberg hjälper företag och individer att förbättra sin kommunikationsförmåga. Hon belyser och väcker tankar kring kroppsspråkets och röstens betydelse för att förstärka effekten av ett budskap.

Presentation

De flesta av oss behöver göra muntliga presentationer i olika sammanhang. Det kan vara i en säljsituation, vid ett internt personalmöte eller konferens, ett externt kundmöte, i ett utbildningssammanhang eller då vi skall sälja in en idé eller förhandla. Ibland gör vi det inför en mindre grupp och ibland inför en större samling människor. Om vi känner oss trygga i dessa situationer kan vi enklare nå ut med vårt budskap.

Ann-Marie Strandberg arbetar bland annat med den ”retoriska arbetsprocessen” – en effektiv modell för att förbereda och bygga upp en säljande muntlig presentation, en argumentation, ett säljsamtal eller ett kundmöte. Hon förklarar också varför den retoriska dispositionen är så effektiv.

I sina utbildningar, seminarier och föreläsningar lyfter Anne-Marie Strandberg in retorikens antika teorier i moderna kommunikationssituationer och ger praktiska råd och verktyg som direkt kan användas i verkligheten.

Hon företagsanpassar alltid sina föreläsningar och utbildningar. Anne-Marie åtar sig också individuella talarträningsuppdrag.

Bakgrund
Efter många som säljare, kundansvarig och chef inom affärsresebranschen, har Anne-Marie Strandberg vidareutbildat sig inom retorik vid Södertörns högskola. Hon utbildar, föreläser och håller seminarier i Praktisk Retorik, Presentationsteknik, Argumentation och Kroppsspråk inom både näringsliv och högskola. Anne-Marie håller bland annat i retorikutbildningarna på Handelshögskolan i Stockholm.

Exempel på teman och rubriker

 • Kommunikation
 • Ordets makt och retorikens möjligheter
 • Praktisk Retorik
 • Presentationsteknik
 • Argumentation
 • Kroppsspråk
 • Härskartekniker
 • Individuell talarträning

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB