Intresseanmälan

Caroline Ravn Magiker

Fotograf
Addemotion 2.0. 

Trolleri, magi och underhållning med flerfaldigt prisbelönt magiker och trollkarl

Trolleri, magi och underhållning! Caroline Ravn är trollkonstnären som tagit världen med storm. Med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bland annat Amsterdam, Oslo och New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an publiken med både charm och elegans. Caroline kombinerar humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick – underhållning som garanterat blir en snackis. Du kan även boka Caroline Ravn för mingel eller som konferencier med magisk touch.

Vill ni få den där extra guldkanten på ert evenemang, ring Skillspartner så berättar vi mer om Caroline Ravn.

Presentation

Caroline Ravn är en av landets mest bokade magiker. Och det av flera anledningar. Med ett otvunget sätt hanterar hon allt från regelrätta uppträdanden till mer dynamiska situationer som kräver såväl social kompetens som vass improvisationsförmåga.

Caroline Ravn valde att hoppa av teologistudierna för att satsa helhjärtat på magi. En konstform som hon lärde sig av sin farfar redan som liten. Enligt Caroline är det inte ett så stort hopp från kyrkan till magi som man skulle kunna tro. Det handlar om något som inte går att förklara. Båda handlar om att skapa en känsla av gemenskap i rummet, beröra och prata på ett sätt så att alla hänger med – något hon bemästrar till fullo.

Anlita den prisbelönta trollkonstnären Caroline Ravn för att ge din tillställning en magisk touch. En mix av magi, tankeläsning, hög fart och mycket humor. Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. Caroline Ravn kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar.

Referenser

” Professionell, flexibel, underhållande och skicklig – Caroline Ravn såg till att det blev en magisk guldkant på vårt event!”
Visma Spcs AB

”Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer. Hennes perfekta engelska gör det möjligt att underhålla även utländska gäster. Hon får mina varmaste rekommendationer och högsta betyg som underhållare på företagsevent.”
Chef, Erwin Müller Group Scandinavia VB

”Caroline bjöd våra kunder på en BRA magisk show. Med inlevelse, spontanitet och glädje får hon sin publik att trollbindas. Bravo!”
Regionchef, Flyg BRA

”Caroline trollband oss bokstavligt talat från början till slut. Alla tappade vi hakan gång på gång och förutom den uppenbara kvalitén på hennes trollkonster hade hon stor variation av trick. Korttrick, hjärngympa, vattenkastning, gummibandsmagi, ja listan kan göras lång. Caroline är dessutom en kul, proffsig entertainer ut i fingerspetsarna! Vi kan utan att blinka rekommendera Caroline Ravn!”
Ramböll Sverige AB

”Caroline kombinerade en skickligt framförd trollerishow med ett väldigt underhållande framträdande. Vi hade en jullunch för kunder och samarbetspartners, och alla blev riktigt imponerade av Carolines fingerfärdighet när hon gick runt och underhöll vid borden under middagen. Allt ifrån det senaste ”tricket” till att promota vår Parfymweekend och Konferens ombord! Vi har alla erfarenheter av andra inom hennes bransch och allas vår bedömning är att Caroline Ravn ligger i topp. En perfekt balanserad underhållning för en lunch med kunder lik vår. Jag kan varmt rekommendera Caroline till andra som söker något extra till festen eller middagen.”
Regional Key Account Manager, Scandlines

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB