Hur vi skapar de bästa förutsättningarna för kreativitet, motivation och arbetsglädje när vi hybrid- och distansarbetar

En inspirerande föreläsning om att arbeta på distans med föreläsaren, kreativitetskonsulten och författaren Gabriell Wejlid.

Vi ser hur vi kan få ut bästa möjliga av distansarbete. Hur sätter vi fart på kreativiteten när vi inte spontanpratar med kollegor?  Hur hanterar vi nya former av distraktioner? Och hur skapar vi en gemenskap som ger motivation, energi och arbetsglädje?

Presentation

Seminariet kan anpassas efter era behov.

Vi kommer bland annat att titta på;

1. Öka kreativiteten
Stärk förmågan att tänka helt nytt! Vi ser vad kreativitet är och hur man kan plocka fram sin kreativitet just när man behöver den. Vi ser hur man sätter fart på idéflöde och inspirationskickar, både där man spånar själv och genom att i rätt fas diskutera med andra.

Hitta fokus
När vi arbetar fokuserat blir vi mer effektiva, känner större arbetsglädje och upplever mindre stress. Men hur hittar vi fokus när vi så lätt blir distraherade? Vi ser hur vi tränar upp vår förmåga att fokusera, hur vi hanterar inre och yttre distraktioner och vilka verktyg vi kan ta hjälp av.

Skapa gemenskap
Att känna gemenskap, att arbeta mot gemensamma mål och få feedback är viktiga delar för vår motivation. Hur hanterar vi dessa behov när vi distansarbetar? Och hur hanterar vi individuella skillnader kring hur mycket och på vilket sätt vi vill ha kontakt?

Motivation och hjärnans belöningssystem
Hur tar man hjälp av hjärnans belöningssystem för att öka sin arbetsglädje och motivation? Vi ser vad skillnaden är mellan yttre och inre motivation, och hur vi själva kan sätta fart på båda för att ha roligare på jobbet och nå dit vi vill!

Läs mer om Gabriella Wejlid>>

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg