Intresseanmälan

Elizabeth Walentin Mediatränare, mediarådgivare & PR-konsult

Expert samhällsutveckling, politik och trender i USA

Elizabeth Walentin är född och uppvuxen i USA och är idag en av Sveriges mest anlitade kommentator om amerikansk politik. Hon syns frekvent som expert på både TV och radio.

Elizabeth Walentin kan bokas som moderator, debattledare, paneldeltagare, föreläsare och talarcoach.

Presentation

Elizabeth Walentin använder sin humor och färgglada berättelser som gör politik och samhällsfrågor lättbegripliga och spännande. Med sitt förflutna inom politiska kampanjer på båda sidor av Atlanten håller hon ofta föredrag om vad vi kan lära oss från valkampanjer för vår vardag, från att hålla inspirerande tal och engagera målgrupper, till att samspela med media och använda digitala verktyg.

Elizabeth Walentin som moderator och debattledare
Med engelska som modersmål är Elizabeth också ett givet val som samtalsledare eller moderator för konferenser och event med internationella deltagare. Hon kan ta komplexa policyfrågor inom olika områden och bryta ner dem för att få igång en levande diskussion bland publiken.

Elizabeth Walentin är VD på PR-byrån Crimson Clarke i Stockholm. Hon har en magisterexamen i public policy från Harvard University, Kennedy School of Government och har även läst statsvetenskap på Stockholms universitet med Fulbrightstipendium.

Exempel på teman och rubriker

 • Omvärldsanalys
 • Politik
 • Samhällsutveckling och trender i USA
 • Amerikanska presidentvalet
 • Retorik
 • Kampanjledning
 • Krishantering
 • Ledarskap och kommunikation
 • Press- och mediahantering

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB