Intresseanmälan

Elizabeth Walentin Mediatränare, mediarådgivare & PR-konsult

Expert samhällsutveckling, politik och trender i USA

Elizabeth Walentin är född och uppvuxen i USA och är idag en av Sveriges mest anlitade kommentator om amerikansk politik. Hon syns frekvent som expert på både TV och radio.

Elizabeth Walentin kan bokas som moderator, debattledare, paneldeltagare, föreläsare och talarcoach.

Presentation

Elizabeth Walentin använder sin humor och färgglada berättelser som gör politik och samhällsfrågor lättbegripliga och spännande. Med sitt förflutna inom politiska kampanjer på båda sidor av Atlanten håller hon ofta föredrag om vad vi kan lära oss från valkampanjer för vår vardag, från att hålla inspirerande tal och engagera målgrupper, till att samspela med media och använda digitala verktyg.

Elizabeth Walentin som moderator och debattledare
Med engelska som modersmål är Elizabeth också ett givet val som samtalsledare eller moderator för konferenser och event med internationella deltagare. Hon kan ta komplexa policyfrågor inom olika områden och bryta ner dem för att få igång en levande diskussion bland publiken.

Elizabeth Walentin är VD på PR-byrån Crimson Clarke i Stockholm. Hon har en magisterexamen i public policy från Harvard University, Kennedy School of Government och har även läst statsvetenskap på Stockholms universitet med Fulbrightstipendium.

Exempel på teman och rubriker

 • Omvärldsanalys
 • Politik
 • Samhällsutveckling och trender i USA
 • Amerikanska presidentvalet
 • Retorik
 • Kampanjledning
 • Krishantering
 • Ledarskap och kommunikation
 • Press- och mediahantering

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB